Работи се по игрален филм „The Sims“ и Марго Роби има пръст в тази работа?

21.03.2024, 09:59

Това ще се гледа!

   
 
Работи се по игрален филм „The Sims“ и Марго Роби има пръст в тази работа?

"The Sims", едно от най-големите имена в света на компютърните игри, се насочва към големия екран.

Според The ​​Hollywood Reporter проектът ще бъде режисиран от Кейт Херън, която режисира първи сезон на "Локи" за Disney+ и четири епизода на "Сексуално образование" сезон първи за Netflix. Твърди се, че Херън ще бъде и съавтор на сценария.

Продуцентската компания на Марго Роби LuckyChap (която Роби ръководи заедно с Том Акърли, Джоузи Макнамара и София Кер) е готова да продуцира, заедно с Рой Лий и Мири Юн от Vertigo Entertainment, както и самата Electronic Arts.

"The Sims" е един от най-продаваните франчайзи за видеоигри на всички времена, продадени повече от 200 милиона копия от първото си влизане през 2000 г. Игрите позволяват на потребителите да контролират виртуални симове, изпълнявайки техните нужди и развиване на живота им: ходене на работа, намиране на любов и създаване на семейства (или в случай на някои по-садистични играчи, поставянето им в басейн и премахването на стълбата).

LuckyChap отбеляза огромен успех през 2023 г. с Warner Bros. "Barbie", а също така продуцира "Saltburn" на Prime Video от режисьора Емералд Фенел и любимия "My Old Ass" на Sundance с Aubrey Plaza, който беше продаден на Amazon MGM Studios за 15 милиона долара. Източници казват пред Variety, че развитието на проекта "The Sims" е все още на ранен етап, така че хората гадаят кое студио ще получи заглавието.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ