Първият официален тейлър на "Dune" ни пренася хиляди години в бъдещето

11.09.2020, 09:00

Истинска революция!

   
 
Първият официален тейлър на "Dune" ни пренася хиляди години в бъдещето

Първият официален трейлър на сай-фай филма "Dune" ни пренася в алтернативен, революционен свят и това определено много ни допада! Пуснат на 9 септември, клипът ни среща Тимъти Шаламе като Пол Атреидски, младо момче, което се стреми да си върне контрола над родната планета Арракис, след като семейството му губи авторитета си над ценната провинция.

В трейлъра виждаме още целувката между Шаламе с очарователната Зендая и запомнящ се момент между главния герой и Джейсън Момоа. Те ясно знаят какво искат хората! Акторският състав включва още Ребека Фъргюсън, Джош Бролин, Оскар Исак, Хавиер Бардем и Стелан Скарсгард. Денис Вилньов, който режисира "Dune", състави филма заедно с Ерик Рот и Джон Спайхтс.

Филмът е базиран на едноименната книга на Франк Хърбърт от 1965 г. Романът се развива хиляди години в бъдещето, когато хората са се разпространили и са заселили различни планети. "Dune" за първи път е превърнат във филм през 1984 г. благодарение на режисьора Дейвид Линч. Не ни остава нищо друго освен да се насладим на трейлъра, докато чакаме филма да се появи по кината в средата на декември!

***

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ