Последният филм от поредицата ,,Шаркандо'' ще бъде за пътуване във времето

17.04.2018, 09:00

...И акули

   
 
Последният филм от поредицата ,,Шаркандо'' ще бъде за пътуване във времето

Има пет филма от поредицата Sharknado, което е интересно, нали? Те направиха глупав филм за торнадо с акули в него и стана толкова популярно, че направиха още четири от тях. Те направиха Sharknado , а след това направиха Sharknado 2: The Second One , после Sharknado 3: Oh Hell No! , а след това Sharknado: The 4th Awakens и накрая Sharknado 5: Global Swarming .

Е,накрая решиха да направят и шести - шести цели филми за торнадо с акули в него. Това са много филми за торнадо с акули в него. Бихте могли да кажете: твърде много филми за торнадо с акули в него.

Но каналът SyFy обеща, че това ще бъде последният. И така, какво правиш, когато направиш пет филма за торнадо с акули в него? Разбира се, че сте изследвали всеки ъгъл? Дори пространство? Какво друго остава? Е, пътуване с времето. Очевидно е.

Това ще включва фин Шепърд на Ян Зирайнг, опитвайки се да се върне във времето, за да спре първото sharknado (торнадо с акули в него) и ще бъде режисирано от известния автор Антъни С. Ферант, директор на всички пет досега.

Заедно с Зирайнг, други актьори като Тара Рийд, Каси Сцербо и Вивица А. Фокс се връщат в уважаваните поредици, както и акулите и торнадото, което ще задоволи любителите на торнадо с акули в него. Филмът е все още без заглавие, но очакваме нещо подобно на " Назад към машината за часовници Sharknado или Hot Sharknado Time" или ще се върна във времето, за да спра торнадото с акулите в него, просто гледайте.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ