Официално: Хенри Кавил се завръща в ролята на Супермен

25.10.2022, 10:00

Почти 10 години по-късно!

   
 
Официално: Хенри Кавил се завръща в ролята на Супермен
Източник: indiewire.com

Хенри Кавил сподели видео, потвърждаващо, че ще играе в бъдещи филми за Супермен, след като се завърна по средата на надписите в "Черния Адам", който беше пуснат през уикенда.

Въпреки че не се споменават подробности, идеята е Кавил да участва в поне един самостоятелен филм за Супермен, първият му след "Човек от стомана" от 2013 г. Според западни медии, съществува вероятност да последват и други филмови изяви, тъй като DC Films наложи промени в ръководството от страна на филмовите шефове на Warners Майкъл Де Лука и Памела Абди.

Новината идва след години на слухове, епизоди и спекулации на фенове за дългоочакваното завръщане на Супермен във Вселената на DC. Дуейн Джонсън "Скалата" също рекламира сблъсък между неговия антигерой Черния Адам и Супермен, изигран от Кавил, докато рекламираше филма си през последните седмици.

"Исках да го направя официално – завръщам се като Супермен. Благодаря ви за подкрепата и търпението.", каза актьорът.

Той добави, че това, което публиката е видяла в "Черния Адам", е много малка част от нещата, които предстоят.

Кавил за първи път се появи като Супермен преди почти 10 години в "Човек от стомана" от 2013 г. Оттогава той е играл Сина на Криптон няколко пъти: в "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" от 2016 г., "Лигата на справедливостта" от 2017 г., "Лигата на справедливостта на Зак Снайдър" от 2021 г. и кратко епизодично участие в "Черния Адам".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ