Обявиха кога излиза сезон 2 на Squid Game! (ВИДЕО)

01.08.2024, 11:53

Ще има и трети финален сезон!

   
 
Обявиха кога излиза сезон 2 на Squid Game! (ВИДЕО)

"Squid Game" ще се завърне за сезон 2 в четвъртък, 26 декември, обяви Netflix. Тe също така разкриha, че ще има и трети сезон, който дебютира следващата година. Това ще бъде и последната част на поредицата.

Официалното описание на сезона гласи:

 Три години след спечелването на Squid Game, Player 456 остава решен да намери хората зад играта и да сложи край на техния порочен спорт.

Използвайки това богатство, за да финансира търсенето си, Ги-хун започва с най-очевидното място: потърсете мъжа в остър костюм, който играе на ддакджи в метрото. Но когато усилията му най-накрая дават резултати, пътят към свалянето на организацията се оказва по-смъртоносен, отколкото си е представял: за да прекрати играта, той трябва да влезе отново в нея.

Съобщението също дойде заедно със съобщение от създателя на шоуто, Hwang Dong-hyuk, публикувано в X:

2385895

"Squid Game" дебютира в Netflix през септември 2021 г. и се превърна в световен феномен, надминавайки "Stranger Things" и "Bridgerton", за да се превърне в най-гледаната оригинална поредица на стриймъра за всички времена. Сезон 1 спечели и 14 номинации за Еми, включително една за най-добър драматичен сериал.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ