Мутантите от "Х-мен" се завръщат

29.05.2015, 14:00

Снимките на бъдещия блокбастър все още текат

   
 
Мутантите от "Х-мен" се завръщат

Преди 15 години, все още младият, но вече доста опитен (и доказал се като истински холивудски талант) режисьор Брайън Сингър даде началото на една от най-популярните кинопоредици за супер-герои – мутантите Х-мен, които през годините трябваше да се справят с все по-хитри и опасни злодеи и едновременно с това да се опитат да намерят мястото си в свят, който не ги разбира и се страхува от тях. Сега първият филм изглежда доста остарял – скромен като мащаб и бюджет, но достатъчно грабващ, за да спечели милиони фенове.

През 2011 "Х-мен: Първа вълна" ни върна назад във времето и ни запозна с любимите ни герои – и злодеи – като млади, а следващият филм "Х-мен: Дни на отминалото бъдеще" ни разходи от бъдещето до миналото и обратно. Сега екипът (отново под контрола на Сингър) работи по следващия филм, който обещава да е още по-вълнуващ – "X-Men: Apocalypse". Въпреки че снимките на бъдещия блокбастър все още текат, вече знаем достатъчно подробности за героите и актьорите, които ги изпълняват.

1511506

Любимите на феновете професор Х и Магнито се завръщат и отново ще ги изпълняват Джеймс Макавой (който най-накрая ще заприлича на комиксовия герой, ако разбирате какво искаме да кажем) и Майкъл Фасбендър. Сред останалите вече познати лица са Дженифър Лорънс като пленителната Мистик, Никълъс Холт, Евън Питърс, Лукас Тил и Роуз Бърн.

1511503

Но за тях вече знаехме или поне можехме да предположим с огромна доза сигурност – доста по-интересни са новите попълнения и най-вече Оскар Айзък в ролята на злодея Апокалипсис. Айзък напълно заслужено се превръща в един от най-популярните актьори, работещи в момента (ще го видим и в предстоящия седми епизод на "Междузвездни войни") и нямаме търпение да го видим като истински суперзлодей – мутант с изключителни свръхсили, опасен, могъщ и много, много стар.

1511509

1511504

Във филма ще видим още младата Джийн Грей, която ще се изпълнява от Софи Търнър от сериала "Игра на тронове" (първата снимка на Търнър от снимачната площадка може да видите по-долу, компания ѝ прави Лана Кондор като Jubilee), Tай Шеридан в ролята на Циклопа, Оливия Мън като Psylocke и Александра Шип като Буря. Други доста очаквани от феновете герои са Nightcrawler, който ще се изпълнява от Коди Смит-МакФий, и Angel /Archangel на Бен Харди. Първият вече знаем как ще изглежда, а за втория може да добиете представа от предварителните рисунки на костюма му по-долу.

1511502

1511505

Засега това са всички по-важни подробности около "X-Men: Apocalypse", в очакване сме на първия тийзър трейлър, който ще ни даде по-добра представа какво ще представлява филмът (като история и атмосфера). А когато се понатрупат повече рекламни материали, ще се включим с още една обобщаваща новина, за да се надъхаме подобаващо за премиерата, която е след точно една година – на 27 май 2016 г.

1511507

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ