Марго Роби VS Дженифър Лорънс – коя спечели ролята в новия филм на Тарантино!?

18.07.2017, 18:00

Добрата новина – не се сбиха. Лошата – все пак е трябвало да се избира...

   
 
Марго Роби VS Дженифър Лорънс – коя спечели ролята в новия филм на Тарантино!?

Ние лично не бихме могли да изберем между тези две невероятни жени. Уви, Тарантино е друга порода и очевидно, че той може.

Вече ти казахме, че новият филм, който подготвя един от най-великите режисьори на нашето време е за знаменития убиец Чарлз Менсън.

Още преди да стихнат възторжените аплодисменти, като гръм дойде втората новина: Куентин Тарантино се чуди за главната роля между две млади красавици (при това какви красавици) в Холивуд – Марго Роби и Дженифър Лорънс. Тук започва интересното.

Първо трябва да ти е ясно, че женската главна роля е за персонажа на Шарън Тейт – жената на Робърт Полански, която е чудовищно убита, докато е била бременна в последният месец, от сектата на Менсън.

1947746

Тарантино е обсъждал ролята и с двете актриси. После от някъде се появила сестрата на самата Шарън Трейт и казала, че и двете момичета са страхотни актриси, но Марго Роби притежава това излъчване, което много и напомня за сестра ѝ.

Разбираемо Тарантино се спира именно на Марго Роби. Според слуховете обаче ще има роля във филма и за Дженифър Лорънс (значи все пак не е толкова корав). Ние от Div смятаме, че в клана на Менсън ще и се намери добро място.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ