Кой е най-малко харесваният епизод на "Приятели"?

01.06.2021, 09:00

Нищо чудно!

   
 
Кой е най-малко харесваният епизод на "Приятели"?

Ако си фен на "Приятели", няма как да нямаш по не няколко любими епизода. В специалното издание на сериала, който излезе преди няколко дни, разбрахме, че Кийт Харингтън от Game of Thrones има любим епизод и той е The one with the cop. Там Рос, Рейчъл и Чандлър качват дивана по стълбите. А епизодите с Дейвид Бекъм в Лондон му напомнят за дома. Но всички фенове единодушно се съгласяват кой епизод им е най-малко любим. Ти дали ще се съгласиш?

Епизодът преди сватбата на Рос и Емили има рейтинг от само 7.2 в imdb, а средната оценка на поредицата е 8,4. Това е така, защото епизодът се състои главно от показване на клипове от предишни сезони. Такива епизоди се правят, за да се спестят пари за продукцията и да се напомни какво е станало в сериала преди. В този сценарият се фокусира върху връзката на Рос и Рейчъл, тъй като в този момент Рейчъл се двоуми дали да отиде на сватбата на бившия си с новата си приятелка.

Но при наличието на толкова много такива епизоди, защо точно този е най-омразен?

Предполага се, че към сезон 4 феновете все още не са проникнали дълбоко в отношенията между Рос и Рейчъл, за да бъдат достатъчно носталгични по тях. Други епизоди просто се оказват по-забавни, като този, в който ни показват успехите и неуспехите на Джоуи като актьор. а най-любим ни епизода, в която си припомняме моменти от живота на приятели през последните 10 години.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ