Киану Рийвс направи професионален дебют в състезанията на Indianapolis Motor Speedway

07.10.2024, 13:45

Всестранно развита личност!

   
 
Киану Рийвс направи професионален дебют в състезанията на Indianapolis Motor Speedway
Източник: Indianapolis Motor Speedway/X

Киану Рийвс направи своя професионален дебют в автомобилните състезания в събота на прочутата писта Indianapolis Motor Speedway.

Звездата от "Матрицата" се завъртя в тревата без сблъсък на изхода от завой 9 малко повече от половината от 45-минутното състезание. Той влезе отново и продължи да шофира, сигнализирайки, че е невредим, според Асошиейтед прес.

Рийвс, който се класира на 31-во място от 35-те коли, стигна до 21-во място и успешно избегна катастрофа в първата обиколка в завой 14. Рийвс завърши 25-ти.

2386517Indianapolis Motor Speedway/X

Рийвс, който е на 60 години, се състезава в Индианаполис в Toyota GR Cup, състезателна серия на Toyota и спомагателна серия за състезанието за спортни автомобили Indy 8 Hour този уикенд. Той има второ състезание в неделя.

Рийвс кара кола номер 92 BRZRKR, която рекламира графичния му роман. Той е съотборник с Коди Джоунс от "Pude Perfect".

Рийвс има предишен състезателен опит като бивш участник в Toyota Grand Prix на Лонг Бийч в състезанието за знаменитости. Рийвс спечели събитието през 2009 г.

Той трябва да присъства на прожекцията за 30-годишнината на "Скорост" във вторник в Лос Анджелис заедно със своята колежка Сандра Бълок.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ