Какво ново около "Star Wars: Силата се пробужда"?

29.06.2015, 11:34

Чакаме филма през декември

   
 
Какво ново около "Star Wars: Силата се пробужда"?

В началото на месец май, когато споделихме кефа от своеобразното завръщане на джедаите, вече беше ясно кога най-новият Star Wars филм ще излезе по кината и кои ще са основните "виновници" за неговото създаване. Е, докато не видим дългоочакваното заглавие на голям екран, новините около него няма да спрат да ни вълнуват и изненадват.

Ето например днес ще ви покажем най-новата визия на "Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда".

1527788

Ha нея виждаме по-ясно както част от героите, така и част от злодеите, включително новите щурмоваци, а също и оръжията им.

Освен това, макар че снимките на "Силата се пробужда" отдавна приключиха, едва наскоро се появи новината за още един актьор, който е част от проекта, а досега не е бил официално обявяван – Кен Люнг (вероятно сте го гледали в "Час пик", "Убийствен пъзел" и "X-Men: Последният сблъсък"; работил е вече с Дж. Дж. Ейбрамс в сериала "Изгубени"). Ролята му ще е малка и не е официално оповестена, но се слухти, че вероятно ще бъде бунтовнически офицер.

Втората новина е, че предстои новелизация на седмия епизод, чието дело ще е на продуктивния и ужасно популярен автор на фентъзи и научна фантастика Алън Дийн Фостър, който досега е писал книги по редица холивудски заглавия, сред които са "Нещото", първите три части на "Пришълецът", няколко романа за "Стар Трек", "Трансформърс" и "Star Wars". Има зад гърба си и множество авторски произведения.

Всички най-актуални новини за "Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда" ще откриете при приятелите ни от Operation Kino.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ