Интересни факти за Марго Роби, които не си чувал досега

28.10.2019, 17:30

Любопитно!

   
 
Интересни факти за Марго Роби, които не си чувал досега

Зад гърба си тя има феноменални роли, а за нас Марго роби е най-сексапилната актриса и една от най-привлекателните жени. Нека научим няколко любопитни факти за красивата и талантлива актриса!

Родителите ѝ са разведени

2191435

 

Марго Роби израства в малък град в Австралия с баща фермер и майка физиотерапевт. След като родителите й се развеждат, тя къса всички контакти с баща си и помага много на майка си. Двете живеят бедно като до 16-годишна възраст Марго успява да работи като прислужница, продавачка и сервитьорка. До този момент Роби счита, че ипотеката, платена за майка ѝ, е основното ѝ постижение.
Марго Роби получи първата си голяма роля на 17-годишна възраст
2191432

 

След като напуска училище, Марго решава да започне актьорска кариера и заминава за Мелбърн. На 16 тя вече си търси жилище и всеки ден се обажда в телевизията, която излъчва сапунката "Съседи", докато накрая не се свърза с продуцента. Получила ролята, тя играе в няколко сапунени опери и три години по-късно заминава за САЩ.

Марго Роби е омъжена за Том Акерли

Марго Роби и Том Акерли се срещат на снимачната площадка. През 2016 г. те правят тайна сватба. Марго казва, че Том е "най-красивият мъж в Лондон", а тя е "перфектното самотно момиче." Въпреки постоянните слухове за бременността на Марго и мечтите за много деца, Роби казва, че дори не е готова за кученце в момента.

Марго Роби татуира Кара Деливин

2191433

Актьорите от "Squad Squad” са много приятелски настроени и всички имат татуировки като спомен. Това вдъхновява Марго да си закупи машина за татуировки и понякога прави татуировки на своите приятели. Тя татуира петите на Кара Деливин като изобразява емотикони на тях.

Актрисата отказва да се снима за Playboy

Единственият начин да видиш Марго Роби гола е да изгледаш "Вълкът от Уолстрийт". За да превъзмогне притеснението от горещата сцена, Роби си пийва текила. Актрисата твърдо отказва на Хю Хефнър, но пък има слухове, че тя ще играе ролята на една от жените му в бъдещ филм.

2191434

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ