Играй за DIV-о приключение от Мacaroon.bg и кинонагради със "Звярът"

01.08.2022, 00:00

Очаква те диво приключение!

   
 
Играй за DIV-о приключение от Мacaroon.bg и кинонагради със "Звярът"

Този август тръгваме по стъпките на ускоряващия пулса, напрегнат и иновативен трилър "Звярът", в който Идрис Елба ("Бързи и яростни: Хобс и Шоу", "Отряд самоубийци") се впуска в битка на живот и смърт, за да защити себе си и семейството си.

Eлба влиза в ролята на наскоро овдовелия доктор Нейт Даниелс, който заедно с двете си дъщери, предприема отдавна отлагано пътешествие до Южна Африка, където е срещнал жена си за пръв път. Тримата се отправят към резерват за диви животни, управляван от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли). Това, което започва като вълнуваща и дългоочаквана семейна ваканция, скоро се превръща в епична битка за оцеляване, защото в саваната има място за един върховен хищник! Кой ще надделее?
 
Режисьор на Звярът е Балтазар Кормакур ("Еверест"), а сценарият е дело на Райън Енгъл ("Rampage: Унищожителите"). Оглеждайте се за Звярът от 12 август само в кината и 4DX!


 
DIV.BG, пък, те предизвиква да се впуснеш в това DIV-о приключение и да спечелиш зверски награди:

-  3 бр. кинокомплекта за двама за филма "Звярът", всеки от които включва 1 бр. двоен билет за филма и 2 бр. менюта по избор от средни пуканки + напитка

- нашата Голяма Награда – Диво приключение по избор, осигурено от makaroon.bg:

За да участвате отговорете правилно на въпроса:

Какво е характерно за нападенията на "Звярът" от едноименния филм?

А) Отхапва главата на плячката си

 Б) Заравя жертвата си под земята

 В) Не изяжда плячката си


Имаш време да се включиш от 1 до 14 август включително. Победителят ще бъде обявен на 15 август в сайта Div.bg и официалната ни фейсбук страница. Желаем ти успех!

 

* Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД

* "Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

***

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ