Жокера и опасните му колеги се събират в "Suicide Squad"

07.05.2015, 18:34

Уил Смит е най-голямата звезда на филма

   
 
Жокера и опасните му колеги се събират в "Suicide Squad"

Тази година вече си припомнихме какво означава да видиш някои от най-известните супергерои на Marvel на голям екран в "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", а покрай кастинг новини, плакати и трейлъри всички с нетърпение очакваме сблъсъка на Батман и Супермен другото лято в "Batman v Superman: Dawn of Justice". Но покрай всички тези супергерои, напълно е възможно да сте пропуснали "Suicide Squad" на режисьора Дейвид Ейър, в който ще видим какви ги вършат суперзлодеите, когато се съберат на едно място и то с опасна мисия.

Най-важното, което трябва да знаете за "Suicide Squad", е участието на най-известния противник на Батман - Жокера. И въпреки че снимките започнаха едва средата на април и спокойно можеше да минат месеци, преди да видим каквото и да било от снимачната площадка, създателите на филма, които знаят с какво нетърпение очакват феновете новото превъплъщение на иконичния зеленокос злодей, ни изненадаха с новата му визия.

1502009

Разбира се, само един Жокер самоубийствен отряд не прави, затова да обърнем внимание и на останалите, не толкова известни, но не по-малко яки злодеи, които ще му правят компания. На всичкото отгоре, те се изпълняват от доста добре подбрани актьори, сред които и най-голямата звезда на филма – Уил Смит. Започваме с първата официална снимка на отряда, последвана от един по-небрежен кадър от четенето на сценария.

1502010

1502008

Най-силно впечатление прави Марго Роби в ролята на Harley Quinn, която в комикси, игри и анимации често е партньор на Жокера, но си е пълноправен суперзлодей – не правете грешката да я подценявате просто като гаджето на зеленокосия. Роби изглежда секси, опасна и особено чалната, точно каквато трябва да е. Тя и Enchantress на Кара Делевин, която има страхотен костюм и още по-яки сили, са награбили Rick Flag (Джоел Кинаман). Останалите от "обичайните заподозрени" са Deadshot (Уил Смит), Captain Boomerang (Джай Кортни), Killer Croc (Адеуале Акинуйе-Агбайе), Slipknot (Адам Бийч), El Diablo (Джей Ернандес) и Katana (Карън Фукухара). Във филма ще видим още Скот Истууд, Джим Парак, Common, Айк Баринхолц (вероятно в ролята на доктор Хюго Стрейндж) и Виола Дейвис, която ще е безупречна като Аманда Уокър.

И понеже Уил Смит е наистина голяма звезда, а и героят му не изглежда точно както феновете на комикси и сериали са свикнали да го виждат, Дейвид Ейър пусна още една снимка, на която се вижда само и единствено Deadshot. И не изглежда никак зле…

1502011

Да не забравим да споменем и доста интересните, но засега непотвърдени слухове, че Батман (или поне Брус Уейн) ще има поява във филма – слухове, които най-вероятно ще се окажат чиста истина, имайки предвид, че Бен Афлек беше заснет на снимачната площадка на "Suicide Squad".

1502012

1502007

Някои "запознати" предполагат, че не само Брус Уейн ще има скромна роля във филма на злодеите, но и Жокера ще се появи в "Batman v Superman: Dawn of Justice". Въобще няма да се изненадаме от това преливане на персонажи, даже сме абсолютно сигурни, че такова ще има – дори и да става дума само за някой и друг спомен на главния герой, идеята на DC е да създадат обща киновселена, подобна на изключително успешните филми на Marvel. И не се съмняваме, че ще им се получи доста добре…

Дали сме прави, ще разберем през лятото на 2016 г., когато гледаме "Batman v Superman: Dawn of Justice" на 25 март и "Suicide Squad" само няколко месеца по-късно - на 5 август.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ