Ето кои филми са официално отложени за догодина, заради коронавируса 5

08.10.2020, 17:00

Ще чакаме търпеливо!

   
 
Ето кои филми са официално отложени за догодина, заради коронавируса

Пандемията засегна всяка област от живота ни. В момента киноиндустрията е поставена пред огромно предизвикателство и много от дългоочакваните премиери са отложени за следващата година. И колкото и неприятно да е това, нека поне сме благодарни, че сме здрави и имаме покрив над главите си. Защото в тези трудни времена, някои хора и това нямат.

Нека видим кои филми ще останат за 2021 година, евентуално (че не се знае и тям какво ни чака)!

Dune


Трябваше да видим този фантастичен филм на Warner Bros на 18 декември 2020 г. Тимъти Шаламе изигра главната роля в него и феновете му бяха особено нетърпеливи за филма. Но пандемията има свои планове. Премиерата е отложена за почти една година - до октомври 2021 г.
Морбиус

Джаред Лето е лекар, който експериментира с кръвта на прилепите и изведнъж се превръща във вампир. Sony Pictures отложи премиерата от 10 юли 2020 г. до 19 март следващата. Остава да изчакаме и да се задоволим с трейлъра.
Бонд 25 (No time to die)

Ще видим и 25-ия филм за Джеймс Бонд по-късно, отколкото трябваше. Metro-Goldwyn-Mayer премести новата част на Джеймс Бонд от 20 ноември 2020 г. на 2 април 2021 г.
Бързи и яростни 9

Първо, филмът беше преместен от 20 май тази година в 1 април следващата, но се оказа, че това е твърде близо до премиерата на "Бонд 25". За да се избегне конкуренцията, "Бързи и яростни" беше отложен с още един месец - до 28 май 2021 година.
Черната вдовица

Този филм на Marvel с участието на Скарлет Йохансон също е отлаган няколко пъти. Първо, от пролетта до есента и когато стана ясно, че ситуацията с коронавируса не се е подобрила, бе преместен отново. Премиерата вече е определена за 7 май 2021 година.
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ