Ето ги и актьорите, които стоят зад зловещото лице на Краля на нощта

24.08.2017, 12:45

Не един, а двама!

   
 
Ето ги и актьорите, които стоят зад зловещото лице на Краля на нощта

Кралят на нощта в Game of Thrones е може би най-страшния злодей, който е участвал в сериала. В това няма никакво съмнение, все паки той е врагът, който иска да сложи край на цялото човечество. Кралят на нощта не говори, той е невероятно могъщ и може да създаде нова армия за секунди.

Гримът на Краля е не по-малко ужасяващ, затова е добре да ви покажем актьора в реалния живот. Кралят на нощта се играе от Владимир Фърдик, каскадьор, който също взема участия в "Снежанка и ловецът 2” и "Тор: Светът на мрака”.

Виждали сме го и в сезон 6 на Game of Thrones в сцената, в която Бран научава как се създават Белите бродници. Той всъщност е голия до кръста пич, който бива намушкан в сърцето от Децата на гората като по този начин се създават Белите бродници и… Кралят на нощта.

1965823

Фърдик обаче не е първият актьор, който изиграва зловещия крал. Ричард Брейк е актьорът, който за пръв път се превъплъщава в Краля на нощта в четвъртия и петия сезон. Смята се, че Брейк е имал конфликти, които го възпрепятстват да се върне в сериала през шести и седми сезон.

На снимката долу можете да видите леката разлика във лицевите черти.

1965821

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ