Ексклузивно в DIV: "Каскадьорът" на Дейвид Лийч и Райън Гослинг с рекорд на Гинес

15.04.2024, 13:10

Каскадьорът Логан Холадей подобри световния рекорд на Адам Кърли и екипа на „Казино Роял“!

   
 
Ексклузивно в DIV: "Каскадьорът" на Дейвид Лийч и Райън Гослинг с рекорд на Гинес

Каскадьорите са невъзпятите герои на киното – те катастрофират, падат от най-големите височини, взривявани са, застрелвани, запалвани и хвърляни през прозорците само и единствено в името на нашето забавление, но много рядко попадат в светлините на прожектора.

2385000

На 26 април обаче това ще се промени с експлозивната екшън комедия Каскадьорът, която по изключително оригинален и забавен начин отдава напълно заслужена почит на трудолюбивия и недооценен екип от хора, които често рискуват живота си, за да създадат спиращия дъха спектакъл, който ни държи на ръба на седалките пред големия екран.

 

Каскадьорът е дело на бившия каскадьор Дейвид Лийч, режисьор на екшън хитовете Джон Уик, Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, и е с участието на неотразимите звезди Райън Гослинг и Емили Блънт.

2384998

В ексклузивно видео зад кадър тримата ни отвеждат на снимачната площадка на филма, разкривайки подробности за създаването на продукцията и за една от невероятните каскади, с която Логан Холадей подобрява световния рекорд за най-много преобръщания с автомобил.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ