Впусни се в диво екшън приключение с „Линейката“ и Div.bg и спечели страхотни награди

07.03.2022, 00:00

Ставаме част от най-големия обир в историята на Ел Ей

   
 
Впусни се в диво екшън приключение с „Линейката“ и Div.bg и спечели страхотни награди

На 18 март в рамките само на един ден из улиците на Лос Анджелис, животът на трима души, а и на хората около тях, ще се промени завинаги. 

Ветеранът от войната в Афганистан Уил Шарп (Яя Абдул-Матийн II) не може да осигури достатъчно пари за лечението на своята болна съпруга и в отчаянието си се обръща за помощ към единствения човек, когото не бива да търси – доведения си брат Дани (Джейк Джиленхол).

Дани е харизматичен престъпник, който вместо заем, предлага на брат си "по-лесното"- обир, от който могат да се сдобият с 32 милиона долара. Притиснат от обстоятелствата, на Уил не му остава нищо друго, освен да приеме. Обирът обаче не протича по план...

Каква е цената на отчаянието? Колко живота ще струват действията на двамата братя? И може ли "лесният път" да ги отведе до "щастливия край"? Отговорите ще научим този март с Линейката. 

Впусни се в диво екшън приключение с Линейката и Div.bg и спечели дългоочакваната зашеметяваща игра Gran Turismo 7, предоставена от Ozone.bg или един от:

- 2 бр. кинокомплект за филма Линейката

- 2 бр. двоен кинобилет за филма Линейката

За да се включиш в играта:

Отговори на въпроса "Режисьор и продуцент на филма е ненадминат майстор на екшъна, който стои зад филмите Лоши момчетаТрансформърсКръв и пот. Кой е той?"

А) Джеймс Камерън

Б) Майкъл Бей

В) Питър Джаксън

- Тагни приятел, с когото искаш да гледаш филма

Имаш време до 20.03.22г. включително. Победителите ще бъдат обявени в сайта и фейсбук страницата на Div.bg на 21.03.2022 г. 

 

Желаем Ви успех! 

*Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ