Виж трейлъра на новия мини сериал „Florida Man“

07.03.2023, 10:00

Това ще е върхът!

   
 
Виж трейлъра на новия мини сериал „Florida Man“

Netflix пусна първия трейлър за новия мини сериал "Florida Man".

Във "Florida Man", създаден от Доналд Тод, бивше ченге (Рамирез) е принудено да се върне в родния си щат Флорида, за да намери избягалата приятелка на мафиот от Фили. Всичко се превръща в спираловидно пътуване до погребаните семейни тайни и все по-напразен опит да постъпи правилно на място, където нищо не е наред.

Според Deadline сериалът е описан като дива одисея в слънчево място за сенчести хора в духа на "Body Heat" и "Out of Sight" на Елмор Леонард.

"Всички сме виждали меметата. Всички сме виждали заглавията за "мъж от Флорида", който нарушава законите по най-креативните начини, които можете да си представите: "Мъж от Флорида, арестуван за [попълнете празното с безумни престъпления, вероятно включващи алигатори].", написаха Netflix в публикацията си.

В проекта от 7 епизода участват също родения в Маями Отмара Мареро, Антъни ЛаПалия, Аби Лий, Лекс Скот Дейвис, Емори Коен, Кларк Грег, Айзая Джонсън, Пол Шнайдер и Лорън Булиоли.

Тод е създател, шоуръннер и изпълнителен продуцент на "Florida Man". Джейсън Бейтман и Майкъл Костиган са изпълнителни продуценти за Aggregate.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ