Виж Скалата в първия трейлър на "Черният Адам"

25.07.2022, 13:00

Епично!

   
 
Виж Скалата в първия трейлър на "Черният Адам"

Дуейн Джонсън разкри най-новия трейлър за "Черният Адам" като част от презентацията на Warner Bros.

Филмът ще проследи антигероя почти 5000 години след като е бил надарен със силите на египетските богове. Сега освободен от гробницата си, Черният Адам е готов да отприщи своята форма на справедливост в съвременния свят.

Филмът е режисиран от Жауме Колет-Сера и е написан от триото Адам Штикел, Рори Хейнс и Сохраб Ноширвани. Сера не е непознат на публиката именно заради работата си със Скалата, тъй като режисира филма на Дисни с Джонсън от 2021 г. "Круиз в джунглата".

2370230

В допълнение към Джонсън, актьорският състав на предстоящия филм включва Куинтеса Суиндел като червено Торнадо, Пиърс Броснан като Доктор Фейт, Ноа Сентинео като Разбивач на атоми, Алдис Ходж като Хоукман и Сара Шахи като Адриана Томаз.

Други членове на актьорския състав включват Маруан Кензари, Джеймс Кусати-Мойер, Бодхи Сабонгуи, Мо Амер и Ули Латукефу, чиито роли все още не са разкрити. Заедно с участието на титулярния Черен Адам, Джонсън служи и като изпълнителен продуцент на филма, присъединявайки се към Уолтър Хамада, Ерик Маклауд и Скот Шелдън.

"Черният Адам" излиза по кината в края на октомври.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ