Ако героите на Disney живееха в 2020 година  16 Виж всички снимки

05.11.2020, 13:00

Нямаше да им хареса особено!

   
 
<p>Докато на нас ни се иска да се пренесем в някой приказен свят, в който няма вируси и нещастия, един артист реши да доведе приказните герои в настоящето и да им разкаже играта! <a href="https://www.instagram.com/andhikamuksin/?hl=en" target="_blank"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Andhika</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Muksin</span></span></a> ни показва как биха изглеждали анимационните герои на Disney, ако живееха в 2020 година. Резултатите са повече от оригинални!</p>

Докато на нас ни се иска да се пренесем в някой приказен свят, в който няма вируси и нещастия, един артист реши да доведе приказните герои в настоящето и да им разкаже играта! Andhika Muksin ни показва как биха изглеждали анимационните герои на Disney, ако живееха в 2020 година. Резултатите са повече от оригинални!

Докато на нас ни се иска да се пренесем в някой приказен свят, в който няма вируси и нещастия, един артист реши да доведе приказните герои в настоящето и да им разкаже играта! Andhika Muksin ни показва как биха изглеждали анимационните герои на Disney, ако живееха в 2020 година. Резултатите са повече от оригинални!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ