Marvel пуска фалшива информация, за да прикрие гост-героите в Deadpool & Wolverine

23.07.2024, 14:00

Скоро ще разберем!

   
 
Marvel пуска фалшива информация, за да прикрие гост-героите в Deadpool & Wolverine

Екипът зад "Deadpool & Wolverine" не крие факта, че предстоящият филм на Marvel включва някои доста огромни включвания на супергерои, които ще зарадват феновете на комикси, но защитата на тези камеи означава изтичане на дезинформация към феновете.

"Може да е имало или да не е имало уловка и погрешни насоки в интернет или лично, за да се защити тайната. Не мога нито да потвърдя, нито да отрека епизодични роли в този филм, но ще кажа, че по отношение на героите, които могат или не могат да се появят, винаги е било важно за нас нищо в този филм да не изглежда като трик. Всеки, който се появи, има решаваща цел на историята или начало, среда и край като арка на персонажа. Това определено беше процес на сътрудничество, за да видим кой се вписва и кой не", казва изпълнителният продуцент Уенди Джейкъбсън в интервю за GamesRadar+.

Режисьорът на "Deadpool & Wolverine" Шон Леви каза пред Entertainment Weekly по-рано този месец, че във филма му има много епизодични роли, но той подчерта, че екипът зад Marvel tentpole "не е искал никоя от епизодите или героите да бъде историята на филма. Но те са пълни с пипер."

С участието на Райън Рейнолдс и Хю Джакман, "Дедпул и Върколак" вижда титулярния наемник и мутанта да правят своя MCU дебют, докато се обединяват, за да спасят приятелите и семейството на първия от бедствие, свързано с TVA.
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ