HBO потвърди втори сезон на House of Dragоn

29.08.2022, 15:00

Много бързо!

   
 
HBO потвърди втори сезон на House of Dragоn

HBO поднови House of Dragоn за втори сезон. Решението дойде сравнително бързо след премиерата на сериала в неделя, която достигна 10 милиона зрители за една нощ . Това се превърна в нов рекорд на HBO, след като достигна почти същия брой зрители като на премиерата на шестия сезон на Game of Thrones.

Според The Hollywood Reporter, HBO съобщава, че в дните след премиерата на ериала, гледаемостта на първия епизод се е повишила до 20 милиона зрители в САЩ, на различни платформи.

"Гордеем се с това, което целият екип постигна с първия сезон. Нашият феноменален актьорски състав и екип се заеха с огромно предизвикателство и надминаха всички очаквания, предоставяйки сериал, който вече се е утвърдил като задължително гледано по телевизията. Огромни благодарности [на съ-създателя и изпълнителен продуцент Джордж Р. Р. Мартин и съ-създателите и шоурънърите Райън Кондал и Мигел Сапочник], че ни водехте в това пътуване. Не можем да бъдем по-развълнувани да продължим да вдъхваме живот на епичната сага за Къщата Таргариен със сезон втори.", заяви Франческа Орси, изпълнителен вицепрезидент на HBO.

Междувременно HBO разработва най-малко седем вторични проекта, свързани с Game of Thrones. Към момента HBO не издава колко епизода ще има във втория сезон на House of Dragon, но се надяваме поне на 10.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ