7 тайни, които киносалоните крият от нас

01.08.2017, 14:00

Сигурен ли си, че искаш да знаеш?

   
 
7 тайни, които киносалоните крият от нас

Работниците не почистват основно филмовите зали

1954319

Поради кратките интервали между филмите, няма как да се използват някои видове почистващи препарати, защото действието им изисква повече време. Затова понякога това се прави бързо и небрежно. Подовете се почистват изцяло и с почистващ разтвор през нощта.

Високият звук в киното може да бъде опасен за слуха ви

1954356

Въпреки факта, че съществуват стандарти за аудио системите и изисквания за ниво на звука, някои киносалони ги регулират според собствените си виждания. Пазете се от екшън филми с много бомбардировки и бойни сцени, по време, на които силата на звука обикновено надхвърля одобреното ниво.

До 1981 г. в седалките не е имало отделения за чаши.

Какво да кажем за вкусните пуканки?

1954360

Има няколко причини, поради които не можем да устоим на привлекателната миризма на пуканките в киното. Първо, киносалоните имат свои тайни рецепти, които помагат за създаването на невероятния аромат. Например, някои добавят смес от кокос и рапица. Също така не можем да пренебрегнем и подобрителите.

Най-малко веднъж седмично на работниците им се налага да изхвърлят една любовна двойка от киносалона.

1954359

Комбо предложенията няма да ви спестят пари

1954358

Комбо пакетите, състоящи се от пуканки, газирана напитка и други продукти всъщност няма да ви спестят пари. Ако сметнете цените на всички компоненти поотделно и се сравнявате с ще видите, че отстъпката не е толкова голяма. Ще спестите много повече, ако просто намалите размера на поръчката си.

Пуканките не винаги са пресни

1954357

 

Ако пуканки не се продадат до края на деня, работниците ще опаковат остатъците и ще ги приберат в найлонови торбички, ще ги нагреят и ще ги пробутат на сутринта.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ