7 нови сериала, които ще те топлят през есента

25.09.2017, 16:30

Идеално!

   
 
7 нови сериала, които ще те топлят през есента

Есента е перфектното време за гледане на сериали на топло вкъщи, докато навън вали дъжд и вият виелици. Предлагаме ти няколко нови сериала, които ще те топлят през мразовитите есенни дни.

The Deuce

1982085

Ню Йорк, 70-те години на миналия век. Разцветът на "любовната индустрия” в престижния Манхатън. Историята е разказана през призмата на живота на близнаците мафиоти, изиграни от Джеймс Франко и проститутката, чиято роля изпълнява Маги Джиленхал.

Gunpowder

1982086

Мини сериалът се състои от 3 епизода, разказващи за известната конспирация на XVII век, чиито организатори планират да взривят сградата на английския парламент по време на тронната реч на крал Джеймс І. Тук ще се порадваме на участието на звездата от Game of Thrones Кит Харингтън.

Young Sheldon

1982083

Дългоочакваната поява на 9-годишния Шелдън Купър, който въпреки възрастта си почти не се различава от характера на Джим Парсънс, върви едновременно с 11-ия сезон на "The Big Bang Theory". Интересно е, че майката на малката Шели играе дъщерята на актрисата Зоуи Пери - "серийната" майка на възрастния Шелдън Купър.

Strike

1982082

Поредицата разказва за детектив Корормор Страйк - бивш военен, който е получил умствена и физическа травма по време на битките. Той служи в малка детективска агенция и разкрива почти безнадеждни случаи.

Mindhunter

1982087

Дейвид Финчър екранизира книгата на агента от спецслужбите на ФБР Джон Дъглас, която разказва за издирване на маниаци и изготвяне на психологически профили. Действието на поредицата се развива през 1979 г. и разказва за раждането на професията профайлър - човекът, който прави описания на издирваните опасни престъпници.

Philip K. Dick's Electric Dreams

1982088

Това творение е трудно да се нарече сериал в класическия смисъл на думата, защото всеки един от епизодите му е филмова илюстрация на едно от произведенията на чудатият автор Филип К. Дик. В главната роля пък е великолепният Брайън Кранстън.

The Sinner

1982084

 

В един обикновен слънчев ден Бора Танети си почива на плажа заедно със съпруга и детето си. Историята прави остър завой, когато забелязват, двойка въоръжена с нож, която убива млад мъж, който целува някакво момиче. Изглежда, че тази атака на агресия няма логическо обяснение, но разследването дава неочаквани резултати.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ