4 теории според, които Джон Сноу ще разбере кои са неговите родители в сезон 7

01.08.2017, 17:00

Любопитно!

   
 
4 теории според, които Джон Сноу ще разбере кои са неговите родители в сезон 7

Джон Сноу попринцип не знае нищо, но може би най-важната част от информацията, която не знае е фактът кои са родителите му. Майката на Джон Сноу се разкрива в края на шести сезон на Game of Thrones във видение от Бран, а HBO след това потвърди и бащата. Това са Лиана Старк и Регар Таргариен.

Така че сега въпросът е, как ще разбере? Има многобройни теории, които се разнасят в пространството и сега ви споделяме най-възможните от тях!

Той сам ще разбере

1954575

Има вероятност Джон сам да разбере кои са неговите родители. Поребител в Reddit пуска теория, която гласи, че съществува гроб за Джон в гробницата на Winterfell, където е написано кои са истинските му родители.

Бран ще му каже

1954576

Бран Старк се върна назад във времето, за да стане свидетел на раждането на детето на Лиана Старк, неговата леля и сестра на Нед Старк.

Преди това единственият човек, който знаеше, че Лиана е майка на Джон, е самият Нед. Бран се завръща в Winterfell и споменава, че трябва да говори с Джон, но той както винаги е извън града, когато Бран пристига.

Тирион ще му каже

1954578

Друг герой, който е добре запознат с историята на Седемте кралства и винаги търси начин да научи повече е Тирион. Сега, когато той е Ръка на Краля за Денерис, той със сигурност ще бъде още по-любопитен относно Таргариен. И сега, когато Дани, Джон и Тирион се срещнаха лично, има още една причина Тирион да проучи повече случая с Джон. Отново знаем, че в нито една книга няма нищо, което да определя Лиана и Регар като родителите на Джон, но ако някой може да го сглоби парчетата заедно, това е Тирион. Той сигурно е един от най-умните мъже в Седемте кралства.

Петир Белиш би могъл да му каже

1954577

Кой знае най-големите тайни в Седемте кралства? Именно Петир Белиш.

 

той просъстваше в сцена, в която Лиана и Регар щяха да изчезнат заедно, така че е напълно възможно той да е запознат с това дали наистина са влюбени, дали тя е бременна. И ако не го е узнал от пръв поглед, би могъл да го научи по различни начини, тъй като той отдавна се занимава с тайни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ