"Тор 5" ще бъде с друг режисьор?

15.11.2023, 15:00

Ще се завърне ли Крис Хемсуърт?

   
 
"Тор 5" ще бъде с друг режисьор?
Източник: IMDB

Режисьорът на "Тор: Любов и гръмотевици" Тайка Уайтити заяви, че няма да взме учстие в създаването на Тор 5. По време на интервю за Business Insider, режисьорът на Marvel, който също преди това ръководи "Тор: Рагнарок", разкри, че няма да се върне за друго продължение на Тор.

"Не знам дали това е правилно. Знам, че няма да участвам. Ще се съсредоточа върху тези други филми, за които съм се записал", казва той.

Преди това той беше избран за режисьор и съсценарист на нов филм "Междузвездни войни", римейк на "Флаш Гордън" и адаптация на епичната космическа опера на Алехандро Ходоровски "The Incal". Той също така каза пред изданието, че планира адаптацията на прочутия роман на Казуо Ишигуро "Клара и слънцето" да бъде следващият му филм.

"Никога не бих почувствал, че ми изневеряват. Ние сме в отворена връзка и е така, ако искат да виждат други хора, аз се радвам за това. Все пак бих се върнал в леглото с тях един ден", шегува се Уайтити за отношенията му с Марвел.

Що се отнася до самия Тор, Хемсуърт каза пред EW по-рано тази година, че въпреки че нищо не е официално, той е готов да се завърне, "ако публиката иска да го види и ако има нещо, което вярваме, че е вълнуващо и забавно".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ