„Killers Of The Flower Moon“ на Мартин Скорсезе ще бъде с продължителност 3 часа и 26 минути

20.04.2023, 10:00

С участието на Леонарди Дикаприо!

   
 
„Killers Of The Flower Moon“ на Мартин Скорсезе ще бъде с продължителност 3 часа и 26 минути

Мартин Скорсезе приключи своята част от "Killers of the Flower Moon", а Deadline потвърди, че крайното времетраене ще бъде 3 часа и 26 минути.

Това прави филма с 3 минути по-кратък от предишния филм на Скорсезе, "Ирландецът", който е с продължителност 3 часа и 29 минути. Така той сваля 3-часовия "Вълкът от Уолстрийт" още по-надолунадолу в списъка на най-дългите филми на Скорсезе, измествайки го като втория най-дълъг игрален филм на режисьора.

Драмата на Apple Original Films ще направи своята световна премиера на филмовия фестивал в Кан следващия месец, преди да бъде пусната по кината през октомври и по-късно да се премести в глобален стрийминг на Apple TV+.

Адаптиран за екрана от Ерик Рот и Скорсезе от базираната на факти книга на Дейвид Гран, "Killers of the Flower Moon" се развива през 20-те години на миналия век в Оклахома и описва серийните убийства на членове на богатата на петрол Osage Nation, поредица от брутални престъпления, които става известен като Царството на терора. Резултатът е формирането на ФБР. Освен Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо, във филма участват Лили Гладстоун, Джеси Племънс, Кара Джейд Майърс, Джаней Колинс, Джилиан Дион и Танту Кардинал.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ