„Joker: Folie à Deux“ ще включва 15 кавъра на „много добре познати“ песни

25.03.2024, 10:00

Звучи добре!

   
 
„Joker: Folie à Deux“ ще включва 15 кавъра на „много добре познати“ песни
Източник: IMDB

Съобщава се, че саундтракът на "Joker: Folie à Deux" на Тод Филипс ще включва множество кавъри на песни.

Източници казват пред Variety, че предстоящото продължение се оформя като "предимно мюзикъл с джубокс", тъй като включва поне 15 кавъра на "много известни" песни, една от които е "That's Entertainment" от мюзикъла The Band Wagon от 1953 г. Има и възможност за включване на малък брой оригинални песни във филма, но това предстои да видим. Hildur Guðnadóttir ще се завърне като композитор продължението на "Жокера" със своите отличителни, натрапчиви музикални знаци" в своите композиции.

Мюзикълите Jukebox, известни с популярни песни, често постигат касов успех. Примерите включват "Mamma Mia!" и "Мулен Руж!", като последният получи осем номинации за Оскар.

Първият филм за "Жокера", носител на "Златен лъв" на Международния филмов фестивал във Венеция, спечели над 1 милиард долара по целия свят и оглави Оскарите с 11 номинации. Хоакин Финикс спечели "Оскар" за най-добър актьор за ролята си на Артър Флек.

"Joker: Folie à Deux" ще види завръщането на Финикс като Артър и ще добави Лейди Гага като Харли Куин. Продължението трябва да тръгне по кината на 4 октомври.
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ