Известни актьори, които не доживяха да видят последните си филми

17.06.2020, 09:30

Ето кои са те!

   
 
Известни актьори, които не доживяха да видят последните си филми

Някои от любимите ни актьори си отидоха твърде млади и за съжаление дори не успяха да видят последните филми със свое участие. Ето историите на някои от тях!

Пол Уокър

2232999

Пол Уокър загина при автомобилна катастрофа на 40-годишна възраст. По това време се снима "Бързи и яростни 7" с негово участие. Някои части от филма са заснети с помощта на дигитално копие на актьора, а в следващите части на франчайза неговият герой вече не се появява.

Хийт Леджър

2233002

Леджър е на 28 години, когато почива от предозиране на лекарства, предписани от лекар. Това се случваведнага след снимките на "Тъмният рицар" и за съжалние актьорът не успява да види крайния резултат. Леджър получава посмъртнен Оскар за ролята на Жокера.

Робин Уилямс

2233001

Актьорът, известен с комедийните си роли, страдаше от хронична депресия. На 63 години той се самоуби. След смъртта на Уилямс са пуснати няколко филма с негово участие: "Булевард", "Нощ в музея: Тайната на гробницата" и др.

Брандън Лий

2233003

Синът на Брус Лий загива на 28 години на снимачната площадка на филма "Гарван". В една от сцените Брандън е застрелян с истински пистолет.

Филип Сиймор Хофман

2233000

Актьорът почива на 46 години от свръхдоза. Последният му филм е "Игрите на глада: Сойка присмехулка". Той не успява да завърши снимките, затова екипът частично използва цифрово копие на актьора.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ