3 най-полезни хака, които научихме през 2019 година

06.01.2020, 17:00

Гениални са!

   
 
3 най-полезни хака, които научихме през 2019 година

2019 не беше лесна година и затова трябваше да потърсим помощта на някои лайфхакове, за да си улесним положението. Виж три от тях, които се оказаха най-сполучливи и с удоволствие ще продължаваме да ги прилагаме

Бързо зареждане

За по-бързо зареждане на телефона е по-добре да го превключиш в режим "полет", тъй като в този случай търсенето на комуникация и интернет връзка ще бъде спряно и разходите за енергия ще намалеят. Няма да можеш да получаваш и изпращаш съобщения, обажданията ще бъдат недостъпни, но смартфонът ще се зареди 2 пъти по-бързо.

Лесни за рязане меки храни

Когато режем меки продукти с нож, на повърхността им се появяват грозни вдлъбнатини, а повърхността на продукта често се смачква. За торта, бисквитено руло, варени яйца или други меки ястия използвай конец за зъби, който лесно и равномерно нарязва, без да уврежда формата.

Необходимо е да навиеш краищата на конеца върху пръстите на двете ръце, да го разтегнеш и да изрежеш равномерен резен.

Бързо охлаждащи се напитки

Водата провежда топлина и студ много по-бързо от въздуха, затова преди да сложиш стъклена бутилка в хладилника, я увий с мокра кърпа. Тя ще се охлади по-бързо от стените на бутилката и кърпата ще поеме топлината на течността.
За да го охладите още по-силно и по-бързо, можете да поставите бутилка, увита в сурова кърпа, във фризера за 15 минути. Той ще замръзне и ще охлажда напитката по-дълго.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ