Глупостите, които циркулират в интернет

Не е истина на какво вярват хората

   
 
Глупостите, които циркулират в интернет

Случайно попаднах на няколко доста озадачаващи твърдения в интернет. Вярно, казах си това са глупости, а после се замислих, че за да са там, значи все пак някой ги чете. И ако приемем факта, че интернет донякъде е помийна яма, както пишеше Вапцаров "...разровиш ли го, ще мирише."

Разрових се и наистина замириса (при форумите е най-страшно). Виж за какво става въпрос.

1. Мумията на Ледения човек убила шест души

1569809

Кажи честно. От години учените правят изследвания и изказват нови факти за Йоци. С какво се е хранел, от какво бил болен и все неща, присъщи на науката. Но това не стига. Някой изведнъж разбрал, че живелият преди около 5 хил. години човек бил рецивидист.

В допълнение казват и за ужасяващата аура на Ледения човек, цитирам:

"Според твърдения на очевидци, мумията на Йoци е убила още няколко човека, след като била намерена. Първата жертва бил Хелмут Симон – туристът, който открил вледенелите останки на човека отпреди хилядолетия.

Туристът получил премия от сто хиляди долара за уникалната си находка. Тъй като това му се видяло недостатъчно, той решил да пробва късмета си още един път. Той обаче му изневерил и туристът умрял.

Това се случило на същото място, където открил Йоци. Симон отишъл, въоръжен със снаряжение за разкопки, и загинал, защото попаднал в снежна буря.

Няколко дни след погребението му починал друг човек, свързан с мумията. Този път това бил планинският спасител, който след напразни усилия да намери Хелмут Симон жив, го открил мъртъв. Той починал от инфаркт. В катастрофа загинал съдебният експерт, който правил експертизата на тялото на Йоци."

Катастрофата станала точно когато той отивал до студиото на голям телевизионен канал, за да дава обстойно интервю за резултатите от анализа на мумията."

2. Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

Направо ще ти ги напиша, изводите си прави сам, нали за енергии става въпрос. Имената са Адам, Александра, Вера, Людмила, Надежда, Юлиан и Роман.

Ето каква глупост пише:

"Адам – Съдбата на мъже с името Адам е цял живот да попада на манипулативни жени.

Александра – Александра е принудена да се грижи за семейството, за роднините си и да поеме всички отговорности.

Вера – Вера не е от положителните имена в българския именник.

Людмила – В живота на Людмила настъпват големи трагични събития, като в даден момент е принудена да се грижи за болен роднина.

Надежда – Заради значението му на жените с това име са възложени прекалено големи надежди и изкисвания, които рядко могат да изпълнят.

Роман – Тяхната разсеяност и голяма непохватност им създава големи неприятности цял живот.

Юлиан – Възможно е прекалено драматичните събития да нанесат щети върху психиката им."

3. Татуировките са печат от Дявола

1569808

Дам, наистина е така. Аз човек без татуировки, който да не се моли на Рогатия, не съм виждал. Сигурно и всички червенокоси жени са служители на ада и анимационните герои също. Не знам точно откъде им идват на хората този вид тъпотии, но общо взето, ако си се нарисувал, няма да отидеш в Рая, пише вестник "Врачка" (Врач...какво?!).

"Татуировките по телата ни са печати от Дявола - един вид енергиен белег, който може да промени радикално не само земния живот на човека, но и съществуването му след смъртта.

По време на прехода на границата на световете, душата я очакват редица опасности и пречки, а татиуровките, направени приживе, в духовния свят са като белег, който привлича същите тези опасности, пише в. "Врачка".

Дефакто животът след смъртта може да стане по-тежък от земния при наличието на татуировки, отколкото без тях. Татуировката играе ролята на вид информационен белег върху тялото.

Двата свята са много тясно свързани помежду си и всички промени, направени във физическия свят, предизвикват съответните промени в този след смъртта.

Самото нанасяне на рисунката върху тялото на човек е вид договор с лошите сили. Сами обърнете внимание на живота си - изведнъж получавате рядък късмет, материално благополучие, които обаче не са нищо друго, освен изкушение от Дявола."

4. Дяволи предизвикват катастрофи

1569805

Еми, много ясно. Аз откога разправям, че алкохолът е полезен за шофьорите. Алкохолът и наркотиците са несправедливо набедени от коварните дяволи, за да се отклони вниманието от истинските извършители на деянието. Дяволите са виновни, КАТ да не се ослушват.

"Новозеландският екзорсист Никълъс Рандъл, който е спец по прогонване на зли сили, демони и духове, обаче предполага, че на това място вилнеят дяволи, които замъгляват съзнанието на шофьорите и предизвикват катастрофите.

Един от пострадалите потвърждава хипотезата му. Минути преди да почине, той споделил следното: "Карах си спокойно по магистралата, времето бе слънчево и топло. Изведнъж пред колата се появиха бели размазани петна. Изпитах огромно желание да се врежа в тях. Атакувах ги, усетих страхотна болка, пропаднах в черна пропаст и се събудих в болницата".

5. Американка говори с ангели от години

1569806

То не може само дяволи, покрай параноята и увреждането на менталните връзки има и ангели. Какво си говорят не знаем точно.

"Жена, живееща в Лос Анджелис, твърди, че общува с ангели. Нели Конуей, известна още като Нели Ейнджъл, е ученичка на забележителната Дорийн Върчу.

Животът на Нели се преобръща след преживяна катастрофа, когато тя е само на четири годинки. Тогава за пръв път пред нея се явяват ангели. Първият необикновен образ, който вижда, е този на архангел Михаил."

Има още хиляди брутални тъпотии, но ще ти ги спестим... 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ