Nike пусна вдъхновяваща реклама, която да повдигне духа ни във времената на Covid-19

04.08.2020, 13:00

Заслужава си да се види!

   
 
Nike пусна вдъхновяваща реклама, която да повдигне духа ни във времената на Covid-19

Covid-19 преобърна живота ни, срина икономиката, съсипа психиката на хората и за жалост погуби човешки животи. Макар и у нас нещата да се връщат към нормалния начин на живот, на някои места по света заразените се увеличават драстично и много институции все още са затворени.

Пандемията предизвика най-значителните смущения в спортните събития в световен мащаб след Втората световна война. По-голямата част от местните и глобалните събития са или отменени, или отложени, оставяйки хората, участващи в бранша, безработни и феновете без любимото им забавление.

И ето, че Nike направиха нещо, с което малко да повдигнат духа ни и да ни окажат, че всички сме заедно в това нещо. Компанията създаде реклама, с която да вдъхнови едновременно и феновете, и самите спортисти.

Клипът представя славни спортни моменти, смесени едни с други, за да подчертае важното послание, че не сме сами в това. И след като не ни остава друго, освен да спазваме ограничителните мерки, нека поне да изгледаме това вдъхновяващо видео!

***

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ