6 видеоигри, които можеш да играеш вечно

22.03.2021, 17:00

Точно това искаме!

   
 
6 видеоигри, които можеш да играеш вечно

Спомняш си колко разочароващо беше преди - купуваш игра, завършваш я за един час и после дискът може да бъде изхвърлен. Сега технологиите напреднаха и игрите могат да те обърнат с главата надолу. Ето какво съветват геймърите, ако не се притесняваш да стоиш пред компютъра повече от няколко часа.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Дори и да победиш дракона Алдуин и да изпълниш основната цел в играта, тя има 3 добавки: Dawnguard, Hearthfire и Dragonborn. Светът на Skyrim е толкова широк и разнообразен, че ще отнеме поне 200 часа за изпълнение на всички задачи и мисии.

The Witcher 3: Wild Hunt

2282993

Феновете на първите две части определено няма как да пропуснат финала на трилогията, но играта ще бъде интересна и за тези, които не са срещали Witcher преди. Главният герой трябва да намери приятелката на Ciri. Този път, за разлика от предисториите, геймърът не е ограничен от нищо. Той може да влезе във всякакви скрити кътчета на света на играта и да получава нови задачи.

Dark souls II

2282989

Това е продължение на известната японска игра Dark Souls. Главният герой влиза в царството на Дранглик, за да се отърве от проклятието, което го е превърнало в немъртъв. Геймърите наричат играта адски трудна. Разработчиците са направили така, че играчите често губят в битки с босовете и се учат от грешките си. Само най-търпеливите ще могат да стигнат до финала.

Fallout 3

2282991

Атмосферата на играта е отражение на американските идеи за бъдещето от 50-те години. Просто е невъзможно да завършиш Fallout 3 на 100%. Играта предлага различни сценарии, които непрекъснато се променят, така че наистина няма край.

Dragon age: Inquisition

2282990

За да постигнеш основната цел, която е да възстановиш мира на континента Тедас, ще ти трябват 20-40 часа. Но дори и след това, играта толкова ще те впечатли, че ще продължиш да изследваш нейния свят. Това ще ти отнеме поне 150 часа.

Gta v

2282992

За да завършиш играта, трябва да изпълниш 69 мисии. Но дори и след това може да си караш откраднати коли, да сваляш проститутки и да убиваш ченгета завинаги.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ