4 способа да се облечем многослойно, без да изглеждаме нелепо  4 Виж всички снимки

09.12.2014, 14:46

Не се чувствайте като бъчви

   
 

Зимата все по-усърдно натру/апва присъствието си, покривайки всичко с мокрите си снежни парцали и чувствително намалявайки температурите по улиците. Студ, влага... все неприятни за тялото усещания, които ни карат да се обличаме все по-дебело и по-дебело, достигайки в един момент мащабите на боен слон от индийската армия. Тази тактика работи по отношение на топлината, но определено засича, когато говорим за самочувствие. За да не се стига до неловки моменти, ви предлагаме следните стилови съвети как да се облечете многослойно, без това да повреди аутлукинга ви.

1448821

1. Загърнете се смело с класическо палто, а отдолу без никакви задръжки можете да сте с блейзер и риза, а за да сте сигурни, че няма да шушулясате - един джъмпер ще допълни стиловата картинка перфектно.

1448819

2. Продължете експериментите с вълнен блейзер, като опитате да го комбинирате с ежедневни панталони и жилетка. Отдолу преградете всички подстъпи на студа до тялото ви с пуловер и риза в еднакви тонове.

1448822

3. Вариант бизнес-кежуъл. Съчетайте палто с риза, вратовръзка и кардиган. В такъв ансамбъл удачно се вписват както строгите официални панталони, така и любимите ви дънки.

1448817

4. Ултра-мега. Тази еклектична комбинация е само за индивидуалисти, които не се страхуват да експериментират. Съчетайте панталони и риза в цвят деним с жилетка и кафяв блейзер.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ