10 филма, в които сексът не е симулиран

27.06.2014, 17:45

В стремеж на търсене на автентичност

   
 
10 филма, в които сексът не е симулиран

Вярвате или не, сексът и голотата в киното се появяват още в ерата на немите филми. В седемминутния филм "Le Coucher de la Mariee", който, разбира се, е френски, актрисата Луис Уили прави стриптийз в банята. Вероятно това е бил моментът, в който на режисьорите им е дошло до гуша със снимането на красиви неща като дървета, влакове, хора с дрехи... Всичко това се случва през 1896 г. Оттогава еротичният жанр се е развил значително, а като се има предвид манията на режисьорите да постигат автентичност, можете да си представите какво се случва по време на снимки. Какво ли? Е, за тези, които все още не са разбрали накъде клоним, става въпрос за несимулирания секс във филмите. И като казваме несимулиран имаме предвид истински, натурален секс.

Дори и да не ви се вярва, има доста филми (не порно), които съдържат автентични секс сцени, в които актьорите се сношават съвсем без притеснения от камерата.

В настоящата класация ще отворим очите ви за любими общоприети филми, в които любовните ласки нямат нищо общо с прилагане на дълго усъвършенствани актьорски техники, а където актьорите просто се отдават на страстта.

10. "Sweet Sweetback’s Baadasssss Song" (1971)

1321910

Филмът на Малвин ван Пийбъл има едно от най-странните заглавия на филми за всички времена, но и съдържанието му не е по-малко озадачаващо. В целия филм преобладават автентични секс сцени. Предполага се, че Ван Пийбъл дори е получил болест, предавана по полов път, по време на снимките. През годините някои от актьорите не са на едно мнение дали секс сцените са истински или не. Режисьорът обаче твърди обратното. Вярваме му.

9. "Pink Flamingos" (1972)

1321906

Ако сте запознати с безвкусното правене на филми, то името на Джон Уотърс може би ви говори нещо и най-вече филмът му "Pink Flamingo". Главната героиня е пищната и гнусна кралица Дивайн, ядяща кучешки лайна и изобщно една много неприятна дама. В една от отвратителните сцени тя прави орална любов на мъж, който на всичкото отгоре във филма играе неин син. Не ви препоръчваме да го гледате повече от веднъж.

8. "Caligula" (1979)

1321907

Това е несъмнено един от най-оплюваните филми, правени някога. В него актьорът Малкъм МакДауъл влиза в ролята на извратения наследник на римската империя. Филмът за пръв път свързва установени актьори и типични порнографски сцени, за което получава доста недобронамерени коментари. В нецензурираната си версия филмът включва несимулирани секс сцени с проникване, фелацио и дори еякулация.

7. "The Idiots" (1998)

1321902

Въпреки че несимулираният секс във филма е относително питомен за героинята Дейн, която се появява само в няколко кадъра, то със сигурност всички са я видели. Макар и на сцените с групов секс актьорите да се преструват, можете да забележите една двойка, която почти със сигурност прави секс пред камерата (вижда се ерекцията на мъжа).

6. "Romance" (1999)

1321908

Този филм на Катрин Брийлат проправя пътя на много други такива, свързани с арт киното, включващи секс, продукции. Историята разказва за Мари, която отива на екскурзия с приятеля си и правят много секс. Много. Сцените във филма са доста живописни и подробни, което не е изненадващо, след като сме наясно, че те са автентични и не са симулирани. В Канада филмът е квалифициран в категорията ХХХ.

5. "Baise-moi" (2000)

1321911

Преведено на български (Изчукай ме), заглавието е достойно да разплаче баба ви, така че пропуснете да го гледате семейно в неделя вечер. Както повечето филми в този списък, и този не е особено добър, но пък става много скандален със своя безкраен цикъл от натурални показности. Секс сцените във филма са истински. В зависимост от това в коя страна го гледате и къде какво е забранено, гледайки филма, можете да станете свидетели на сцена с групово изнасилване, щръкнал пенис и няколко кадъра в близък план на вагинално проникване.

4. "The Brown Bunny" (2003)

1321901

Този иначе безинтересен филм, разказващ за мотоциклетист, който е преследван от спомени за бивша любовница, влиза в нашата класация по една причина – съдържа автентична сцена на орален секс. И кой според вас е в главната роля, ако не самият режисьор на филма Винсънт Гало. В края на филма Клоуи Севини участва в четириминутна нелепа, орална сцена, сравнима с порно филм, в която актрисата прави свирка на Гало. Впоследствие Севини обявява, че не иска да участва в повече секс сцени. След излъчването на филма критикът Роджър Еберт обявява филма за най-лошия в историята на Кан.

3. "All About Anna" (2005)

1321909

Датският филм "All About Anna" е разказ за сексуални отношения. Във филма може да се видят сцени на абсолютно истински полов акт, наред с взаимна мастурбация. В отговор на критиките продуцентите казват, че без тези сцени драмата на филма ще се разпадне и че актьорите са избрани така, че да могат да се справят с нетрадиционни действия, като например секс пред камера.

2. "9 Songs" (2006)

1321904

Английският режисьор Майкъл Уинтърботъм отнася справедлив брой критики по повод филма си, който изобилства от истински секс сцени. Някои ще останат изненадани да разберат, че лентата не се счита за порнография, а е със статут на най-сексуалния филм за своето време. В него има сцени на галене на гениталиите, мастурбация и една напълно истинска и неподправена еякулация.

1. "Antichrist" (2009)

1321905

Филмът разказва за двойка, която се мести в хижа в гората, за да преодолее смъртта на детето си. Това, което се случва по-нататък е непривлекателно за всякаква аудитория – има сцени на генитално осакатяване, сексуално насилие, в по-голямата си част несимулирано. Главните актьори са Уилям Дефо и Шарлот Генсбур, които за щастие не правят секс. За целта са използвани порно звезди.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 27.06.2014 | 18:50
1 Трябва да изгледам някои от тях .
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ