6 съвета за перфектен кунилингус

08.08.2022, 15:00

Трябва да се усъвършенстваш!

   
 
6 съвета за перфектен кунилингус

Мъжете сме фенове на оралните забавления, но по-често предпочитам да ги получаваме, отколкото да ги изпълняваме. Но истината е, че добрият кунилингус е прекият път към голямото О при жената.

Проучване от 2017 г., публикувано в списанието Sex and Marital Therapy, установява, че само 18% от жените могат да изпитат оргазъм само от проникване. Останалите изискват клиторна стимулация, за да достигнат кулминацията, а оралният секс поставя клитора на първо място. Освен това проучване от 2019 г. установи, че двойките, които правят и получават орален секс, поддържат по-щастлива, по-сексуално активна връзка в дългосрочен план.

Проблемът е, че много от нас не знаят как точно се прави. В порно филмите е едно, но в реалността на жените им харесват съвсем други неща. За щастие има много начини да подобриш техниката си. Това са най-добрите съвети за орален секс, които някога ще прочетеш.

Увери се, че партньорката ти харесва такива неща

Оралният секс може да ти е любим, но не всяка жена обича да има глава между краката си. Някои дами се притесняват от интимните си части, заради миризма, форма или дори вкус. Ако тя ти откаже, не настоявай. Има много други начини да ѝ доставиш удоволствие.

Възбуди я

Не се отправяй директно към целта. Знаеш, че жените имат нужда от повече стимулация и време, за да ги докараш до подходящото настроение. Започни с целувки по врата и други части от тялото като постепенно се спускаш към интимната област. Ако тя си пада по мръсните приказки това е точният момент да ги използваш.

Позиционирай се правилно

Сложи дамата да легне на ръба на леглото или на дивана, а ти коленичи на пода. Постави краката на партнорката си върху раменете ти. Някои жени предпочитат да се изправят и да се облегнат на стена, докато партньорът им коленичи пред тях. Други пък биха предпочели т.нар. сядане върху лицето. Каквато и позиция да избереш, се увери, че можеш да издържиш така за дълъг период от време.

Не започвай директно с клитора

Вместо това покрий по-голям периметър с целия си език и движи главата си. Тази техника е идеална за старт.

Не бъди груб

Тази област е чувствителна. Клиторът има около 8000 нервни окончания! Можеш дори да започнеш с индиректна стимулация и да ближеш около клитора в кръгове. Клиторът и вулвата обикновено изискват различна степен на твърдост, когато става въпрос за докосване и близане, така че обръщай внимание на словесните и физическите сигнали на жената.

Използвай пръсти

Докато ближеш клитора, използвай дланта на ръката си, за да окажеш натиск върху останалата част от вулвата или нежно натисни точно над пубиса, за да стимулираш G-точката извън тялото.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ