6 аксесоара, които ще разкрасят гардероба ти

29.06.2018, 15:00

... за да посрещнеш успеха подобаващо.

   
 
6 аксесоара, които ще разкрасят гардероба ти

Време е да обуеш панталоните си за големи, приятелю, защото по пътя към успеха, трябва да се облечеш и подходящо за срещата с него. Модата може и да не е първият ти приоритет, но е умно да използваш всяко предимство, включително с какви аксесоари да разнообразиш гардероба си. 

 

1. Кожена чанта. 

За всичко си има време и място. Време е да оставиш раниците за пътуване и фитнес чантите за тренировките. За работа ти трябва добра кожена чанта. Кожата, или поне някаква изкуствена алтернатива, ако кожената индустрия те притеснява (жвеем в 21 век - такива алтернативи се намират), е такава универсална тъкан, че всеки изглежда добре в нея, независимо от пола или възрастта, а тя трае наистина дълго време с подходяща грижа и поддръжка.

2072784

2. Отличителна миризма.

В края на деня всички сме животни и миризмите играят съществена част при комуникацията ни с другите. Въпреки че парфюмът не може да се види, той може да създаде плодотворни асоциации и спомени, които хората да свързват с теб. Намерете си нещо, което ви кара да се чувствата добре и което ви поставя в правилното състояние, вдигайки настроението ви.

2072782

3. Колан.

Всеки тип панталони, върху които могат да се поставят колани, се нуждаят от колан, независимо от това дали ви се задържат на задните части и без подобен аксесоар. Те не са само практични инструменти за поддържане на панталоните върху теб, но и осигуряват допълнителен стил. Ако си човек, който търси нещо, което ще го отличи от останалите, направи си услуга и погледни коланите от въглеродни влакна.

2072783

4. Часовник

Часовникът е най-добрият пример за функционална мода. Независимо дали предпочиташ класически или дигитален, часовникът се отличава с различни стилове, цветове, форми и цени. Инвестирай в някое доверена марка, защото тя ще е издържала  теста на времето и ще ти се отплати добре за вложените пари. 

2072778

5. Портфейл.

Всеки уважаващ себе си джентълмен се нуждае от потрфейл. Все пак портфейлът е мястото, където си поставяш най-важните притежания като личната карта, парите, шофьорската книжка, кредитните и дебитни карти, снимките на близките, визитките и прочие. 

2072780

6. Слънчеви очила.

Още един пример за функционална мода. Всеки знае също така, че слънчевите очила добавят  и щипка готиност към гардероба. Отдели време, за да намериш перфектния избор, който ще лепне на физиономията ти и ще допринесе за естетиката ти. Не забравяй, че формите на очилата се избират спрямо формата на лицето. 

2072779

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ