3 пози за бърз секс в обедната почивка

27.07.2022, 17:00

Става горещо!

   
 
3 пози за бърз секс в обедната почивка

Бързият секс е супер, но малцина го оценяват подобаващо. А същевремнно сме големи хора с безкрайни ангажименти и задачи и често нямаме време да се отдадем на продължителна сесия с партньорката си. Това е доста жалко, но пък тук на помощ идва бързият секс преди работа или дори в обедната почивка.

Това, което прави бързия секс толкова страхотен и горещ са интензивността и страхът от това да не влезе някой – всички тези фактори могат да ускорят сърдечния ти ритъм и да те накарат да се развихриш. А като резултат получаваш само предимства - подобрено настроение, намаляване на стреса, подсилване на имунната система и разбира се, укрепване на връзката ти с партньора.

Дай да видим сега кои са най-подходящите пози за правене на секс набързо:

На плота

2370547

Всичко, което ще ти трябва е бюро, диван или кухненски плот, който е приблизително с височината на бедрата ти. Тази позиция позволява дълбоко проникване и достигане на G-точката на партньорката. Тъй като сте лице в ръце можеш да се въползваш и от това, че гърдите ѝ буквално са ти под ръка.

Изправена кучешка

Тази поза е идеална, когато нямаш много свободно време. Помоли партньорката си да се наведе в кръста си и да подпре ръцете си на мебел, коленете си или на друга стабилна опора. Хвани бедрата ѝ докато проникваш в нея, за по-силен тласък.

Горещият стол

2370548

Тук ще имате предимство, ако дамата е с пола или рокля. В този случай позата е перфектна за бързата работа. Седни на ръба на леглото или стола, така че краката ти да опират пода. Накарай партньорката си да се обърне с гръб към теб, да повдигне полата си и да седне... сещаш се на кое. Тази поза предлага повече възможност за движение при дамата, докато ти можеш да я хванеш за кръста и да подсилиш движенията ѝ.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ