3 вида татуировки за гръб, които никога няма да излязат от мода

21.03.2023, 12:00

Ако търсиш нещо комерсиално!

   
 
3 вида татуировки за гръб, които никога няма да излязат от мода

От изрисувания торс на Пийт Дейвидсън до емблематичната татуировка на Дейвид Бекъм на хинди, посветена на съпругата му Виктория, татуировките винаги са били начин да се изразим. Това обаче не беше така преди петнадесет години, когато татуирането принадлежеше към субкултурата, а не към поп културата. Изненадващо или не е, когато татуировките се появяват за първи път през 1800 г., те означават девиантно и престъпно поведение. 200 години по-късно татуировките са по-често срещани от всякога.

Едно от най-популярните места за татуиране сред мъжете е гърбът им. Изборът на идеалната  татуировка на гърба невинаги е лесенЗатова днес ще ти покажем кои са най-актуалните тенденции при татусите именно в тази област на тялото.

Племенна татуировка

Стилът на племенните татуировки датира от хиляди години. Местните племена от незапомнени времена са използвали татуировки, за да демонстрират социален статус, постижения по време на войната и много други. Индия има дълга история на племенните татуировки. Например племето Khoibu от североизтока, племето Toda от Nilgiris и племето Baiga от Мадхя Прадеш са известни със своята богата култура на традиционно татуиране, известно още като "godna ".

2380678

Това е отличен избор на татуировка за гърба ти, ако искаш нещо конвенционално и безопасно. Тъй като не са включени прави линии, произведението ще се движи с раменете ти, осигурявайки уникална плавност и движение.

Геометрични линии

Геометрично ориентираните татуировки са чудесен избор. Те са евъргийн, елегантни и изглеждат много стилно. Когато са направени правилно, татуировките в геометричен стил могат да изглеждат вечни. Най-добрата страна на тези татуси е, че можеш да експериментираш с различни цветови схеми.

Череп

2380676

Може да звучи банално, но този тип татуировки всъщност могат да имат много дълбок замисъл. Черепът представлява факта, че смъртта не ужасява човека. Може също да служи като напомняне, че смъртта е неизбежна и единствената истина в човешкия живот. Така че човек трябва да се наслаждава максимално на настоящето. По същия начин някои мъже обичат да комбинират черепи с цветя.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ