3 начина да изглеждаш стилно от профила на КХАЛИЛ АКРАБАУИ

21.11.2022, 16:00

Изхвърли потника с дупка!

   
 
3 начина да изглеждаш стилно от профила на КХАЛИЛ АКРАБАУИ

Знаем, че не ти се занимава много да се гласиш пред огледалото, особено сега, когато не ти се иска да излизаш изобщо от вкъщи. Но все пак ходиш на работа и се срещаш с хора, а това значи, че трябва да изглеждаш поне малко като човек.

За твое щастие, няма да те караме сам да си избираш дрехите, а ще ти предоставим няколко готови идеи които ти просто трябва да изпълниш. Те са от профила на ифлуенсъра КХАЛИЛ АКРАБАУИ, който винаги изглежда стилно, дори да е по анцуг. Знаем, че дамите ще заприпадат сега, но ние сме тук за друго.

Ето ти няколко идеи:

Бялата риза винаги върши работа

Когато имаш съмения, винаги можеш да се обърнеш към класическата бяла риза. Но, забележка - не тази от абитуриентския бал, която Бог знае защо още стои в гардероба ти. Та, бялата риза можеш чудесно да съчетаеш с каквото си поискаш от дънки до официален панталон. Едно сако отгоре и си готов да превземеш деня.

Суитчърът не е изключен

Това е за дните, в които имаш много задачи навън, но пак ти се иска да изглеждаш добре. Или не ти се иска, но пък трябва. Много модерно в момента (не сме предполагали, че някога ще го кажем) е комбинацията от суитчър и връхна дреха тип риза. Както виждаш - хем неглиже, хем готино!

Не забравяй костюмите

Може и да не си фен, но ако искаш да направиш добро впечатление, трябва да се поизтупаш малко. Дори и дрес кодът на работното място да не го налага, то може пък да ти се случи да излезеш на среща с жена. Няма да се излагаш ега...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ