Как да се обличаш на делово събитие или интервю за работа?

31.10.2021, 10:00

Време е да зарежеш сучъра за малко

   
 
Как да се обличаш на делово събитие или интервю за работа?

Самочувствието за нас мъжете е от огромно значение, но понякога фактът, че сме неподготвени за дадена ситуация ни кара да се чувстваме несигурни и не на място. Както сам се досещаш, на делово събитие е недопустимо да си с раздърпани дънки и суичър. Да не говорим пък за интервюто за работа! Неподходящото облекло може да те накара силно да се притесниш и да не успееш да се представиш на ниво.

1868675

Вечно ще ги има онези непукисти, за които едноцветния пуловер винаги върши работа. Но ти си готин пич и трябва да покажеш и чрез облеклото си.

Заложи на изчистена риза. Такива на палмички не вършат работа. За да изглеждаш по-представително сложи семпъл спортно елегантен панталон.

Дънките в случая са рискован вариант.

Облечи сако, което да си подхожда цветово с останалата част от облеклото. Лачените обувки не са за предпочитане. Заложи на семпли официални обувки, но не такива като за сватба!

1868673

Ако се колебаеш за цветовете, знай, че бялото се комбинира добре с тъмносиньо и черно, както и бежово и кафяво.

1868674

Избягвай строго официалните костюми с вратовръзки и прекалено лъскавите обувки. Най-важното е да изглеждаш уверен и преди всичко да си спокоен. Повярвай ни, спокойствието върши чудеса.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ