Най-абсурдната причина да спреш да правиш секс по средата на акта

23.11.2021, 15:00

Тя се събуди...

   
 
Най-абсурдната причина да спреш да правиш секс по средата на акта

Всички обичаме да правим секс. Но никога не можеш да си сигурен до какво ще доведе поредната нощ между чаршафите. Тези хора наистина са преживели ужасни и изключително неудобни ситуации, които сега ще споделим с вас.

"Първият път, в който правих секс родителите ми ми звъннаха по телефона, за да ми кажат, че са наблизо и идват да ме вземат с колата."

1878595

"Преместих се да живея при тогавашния ми приятел. Постоянно се  случваше майка му да влиза в стаята и да ни заварва в неприлични пози. Започна да чука на вратата, за да пита дали е удобно да влезе, но дори и след като приятелят ми изкрещеше "Не!", това не я спираше и си влизаше."

"Без да искам изритах фигурката му на Дарт Вейдър. Той я вдигна от пода, постави я на шкафчето и продължи все едно нищо не е станало."

1878593

"Тя започна да ражда..."

"Правехме го на дивана, докато в един момент котката скочи върху главата ми."

"Баща ми нахълта в стаята с гръм и трясък за да ни каже, че вечерята е готова. След като излезе от стаята го чух да се провиква: "Синее, малкият ти брат прави секс! Очевидно не е гей!""

"Докато правех секс с едно момиче тя погледна към огледалото на стената и избухна в истеричен смях. Когато се обърнах забелязах, че една от флуоресцентните звездички, които са залепени по стената, се беше залепила на задника ми." 

1878594

"Докато го правехме, пуснаха някаква песен по телевизията и ние започнахме да се движим в ритъма на песента. Стана ѝ толкова смешно, че се наложи да спрем за известно време."

"Тя беше върху мен и ме караше да я пляскам по задника. Така я плеснах, че си ударих топките с невъобразима сила и се наложи да спрем."

"Тя ме нарече с името бившия си."

"Заспах! Поне два пъти ми се е случвало."

"Тя ми правеше свирка и в един момент котката скочи на стола до нас и започна да ни гледа с изцъклени очи."

1878596

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ