Секс поза "Кука": Как се прави и какви са предимствата ѝ?

03.08.2022, 15:00

Трябва да я пробваш!

   
 
Секс поза "Кука": Как се прави и какви са предимствата ѝ?

Винаги когато ни доскучае в спалнята се стараем да въведем нова секс поза, която да разнообрази нещата. Не е нужно сексуалният ти живот да заприлича на Кама Сутра, но няма нищо лошо в това да изпробваш нещо ново от време на време. В този ред на мисли, нека те въведем в една нова за нас поза, която ни се превърна и в любима от известно време насам.

Позата "кука" вероятно съществува откакто хората изобщо са започнали да правят секс, но може би не получава вниманието, което заслужава. Може да ти е позната и под името "крака над раменете", но то звучи малко екстремно и би накарало някои господа да се откажат. А в позата няма нищо сложно и трябва да се опита.

Какво представлява?

Куката започва като класическата мисионерска поза с разликата, че дамата вдига краката си под раменете ти. Тази позиция е малко по-акробатична, но не прекалено. Можем да кажем дори, че е ъпгрейдната версия на мисионерската. Повдигането на краката предлага по-дълбоко проникване и следователно по-силни усещания.

Можеш да преминеш към тази поза дикректно от мисионерската като повдигнеш краката на партньорката си нагоре.

Ето и как изглежда:

2371482

Най-голямото предимство на тази поза е възможността да проникнеш по-дълбоко. В допълнение, стеснената позиция на краката на дамата стесняват леко вагиналния или аналния канал, което я кара да усеща пениса ти като по-голям.

Макар, че не си личи на пръв поглед, позата ппредлага и повече контрол на дамата. Тя може да те хване през кръста или за бедрата и да те притисне още повече към себе си. А за теб нещата стават ще по-лесни!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ