Преди и сега: Как са се променили знаменитостите?  21 Виж всички снимки

12.10.2020, 13:00

На някои дори не им личат годинките!

   
 
<p>Годините си минават и не жалят дори известните и богатите. <span>Акаунтът в <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Instagram</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);"><a href="https://www.instagram.com/celebbeforeafter/" target="_blank">celebbeforeafter</a></span> ни показва как са изглеждали известните личности преди и как изглеждат сега. Интересно е се види как времето е повлияло на лицата им. Е, разбира се мнозина са лягали под ножа, но това винаги си личи.</span></p>

Годините си минават и не жалят дори известните и богатите. Акаунтът в Instagram celebbeforeafter ни показва как са изглеждали известните личности преди и как изглеждат сега. Интересно е се види как времето е повлияло на лицата им. Е, разбира се мнозина са лягали под ножа, но това винаги си личи.

Годините си минават и не жалят дори известните и богатите. Акаунтът в Instagram celebbeforeafter ни показва как са изглеждали известните личности преди и как изглеждат сега. Интересно е се види как времето е повлияло на лицата им. Е, разбира се мнозина са лягали под ножа, но това винаги си личи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta