Истинските мъже не се боят да носят термо бельо и клинове

18.11.2020, 14:00

Модерните тази година щампи с цветове от природата, както и актуалните основни – жълто, червено и синьо, са предвидени в моделите клинове за мъже

   
 
Истинските мъже не се боят да носят термо бельо и клинове

Широко разпространено е погрешното схващане, че жените са по-зиморничави от мъжете и ако е "истински" един мъж, не следва да се бои от студ. Практиката опровергава този предразсъдък, защото е ясно, че и двата пола принадлежат към човешкия род, а усещането на всяко тяло за студено и топло е напълно индивидуално. Представителите на силния пол са не по-малко уязвими спрямо мразовитите температури и също се нуждаят от дрехи, които да ги предпазват от неблагоприятните атмосферни условия.

Българският термо плат, специално създаден с мисъл за мъжа

Родният производител на текстил и дрехи Евиза бележи успех с предлагането на плат, уникален по рода си, обработен изключително добре по специфична технология. Материята е много мека, не дразни кожата и не "боцка", за разлика от досега познатите вълнени платове. Най-важните характерни особености на тази вълна за мъже са следните:

  • не предизвиква изпотяване, но

  • ефективно предпазва от студ,

  • деликатен е за тялото

  • и се предпочита от хора, страдащи от болки в кръста или плексити. Известно е, че немалък брой мъже се оплакват от подобни заболявания, особено работещите в строителството, пренасящите товари, както и активни спортисти. "Да бъдеш в кръста здрав" е неслучайна фраза, отправена към господата, която съдържа в себе си отговорностите, които всеки достоен мъж е длъжен да поеме на плещите си.

2259552

Изделия от вълшебната вълна

Предложенията в онлайн магазин "Евиза", които са собствено производство за сезони есен-зима, включват стилни блузи за мъже, термо бельо за него – за горната и за долната част на тялото, с къс или дълъг ръкав, както и без; мъжки бодита и клинове, които също са от значение за смело посрещане на студеното. Специалната бяла вълна, с която марката се отличава от останалите в бранша, е използвана за бельо, което стои красиво под ризи за елегантни мъже. Поради своята лекота, такова бельо дискретно ще ви осигури необходимия топлообмен през цялото време, докато сте на среща, на важен бизнес разговор или на поход сред природата, без да ви придава допълнителен обем. Вълненият плат най-често се асоциира с дебелина, което в случая е избегнато, затова вълната е наречена "вълшебна". На практика, никой наблюдаващ отстрани няма да забележи, че носите потник от вълна или дори блуза под ризата или сакото си.

Термо бельо за него – за топлина, самочувствие и удобство

Мъжкото термо бельо на българската марка "Евиза" гарантира комфорт и топлина, без излишно запотяване. Въздухообменът на термо бельото е вместен в технологията на влакната, чието вплитане не спира материята да диша, но и не я подлага на атака от студения въздух отвън. Защитата е двойна – както спрямо външното навлизане на студ, вятър и влага, така и отвътре, спрямо ефекта от потта и загубата на телесната топлина. Тези процеси са регулирани от материята успешно и с мисъл за здравето на мъжа, без да предизвикват раздразнения, алергични реакции или претопляне на кожата.

Бодито не е само за жени!

Бодитата са тип дреха, която е възприемана като предназначена за жените. В модната индустрия обаче бодитата са унисекс и това е обяснимо. Нека припомним, че в далечни епохи рицарите са предпазвали най-деликатните си зони именно с броня, която в горната си част има формата на боди. Този тип дреха, независимо дали ще се използва като бельо или горна блуза, има предпазваща от студ функция чрез подсигуряване на целия торс от измръзване. С бодито вероятността блузата или ризата ви да се измъкнат и с това – да ви подложат на простуда, е невъзможна.

Мъжките бодита на "Евиза" се предлагат в повече от 10 разцветки. Можете да избирате измежду памук и вълна, както и комбинирани. При някои модели има включен еластан и микрофибър, в зависимост от индивидуалните ви изисквания.


2259553

Мъжките клинове – и те са не по-малко значими за зимата

Когато късната есен е на прага да посрещне зимния сезон, е задължително да се помисли и за долната част на тялото. За разлика от панталона, клинът ви осигурява по-плътна защита, а когато е вълнен, той дарява и топлина. Загряващият ефект на клиновете е добре известен, най-вече на спортуващите мъже. Освен като част от спортен екип, клинът може са се комбинира ефектно и с кожено яке, със спортен тип риза, както и с пуловер.

Модерните тази година щампи с цветове от природата, както и актуалните основни – жълто, червено и синьо, са предвидени в моделите клинове за мъже в онлайн магазин "Евиза". Наситено червен или яркосин, такъв клин ще внесе настроение и енергия, когато спортувате. Според цвета на кожата ви, имате избор и сред класическите черно, бяло и сиво в различна тоналност.

Стесняващият ефект на термо бельото и мъжките бодита

Модата е за всички, без оглед на телесното тегло. Мъжкото термо бельо, както и някои модели боди, могат оптически да стеснят обема на торса ви. Но дори да не причислявате своите дрехи към категорията макси мода, всяко прибиране на корема не би било излишно, стига да имате нужда от това. Зимата е сезон, в който обичайно консумацията на храна и напитки е повишена, което не трябва да ви тласка към избор на лежерни дрехи, за да прикриете добавени към фигурата ви сантиметри. Термо бельото и бодитата с микрофибър и еластан могат да ви свършат чудесна работа, при това – без да ви причинят излишен натиск. За оптическо стесняване на цялата осанка изберете тъмни тонове. И обратното – ако се считате за твърде слабовати, заложете на бяло и светли тонове, включително хоризонтално райе.

Изберете българското

Предимствата на родното производство включват не само икономически ползи за държавата. За да бъдете наистина на ниво, изборът на българска марка с наложило се име само ще добави чар към собствената ви натура и ще ви издигне в очите на другите. Материалите и дрехите българско производство със сигурност са уникални, а не имитации на чужди брандове. Големият плюс е вашето решението да не се вписвате в тълпата, сляпо нахвърлила се върху световно известни марки, с цел да не се бяга от фона на множеството потребители. "Евиза" е име, изградено благодарение на красиви и същевременно – полезни за тялото дрехи и платове. Освен за себе си като мъж, можете да намерите модерни дрехи за всички от семейството, тъй като марката произвежда и дамски, и детски дрехи за всеки сезон.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ