котки

Котките са очарователни животни, но очевидно не знаят какво е лично пространство. Често не можем да се скрием от тях дори в банята. Те обожават да ни наблюдават докато се къпем или докато ходим до тоалетна. Ето ти и няколко примера.
Още през 2006 г. в Интернет се появи известното меме "Таванска котка", в което котката наблюдава собственика си от дупка в тавана. Оттогава много хора започнаха да наблюдават подобни навици у домашните си любимци.
Котки им кажи... Където и да се намират се държат като господари. Май е време всички да започнем да се подчиняваме!
Не се отачйвай. Това, че е понеделник не означава, че трябва настроението ти да се скапва. Виж тези смешни котки, които няма как да не те накарат да се усмихнеш поне за малко!
Днес отново ще изпитаме зрението ти и то с любимите ни същества на тази планета... след жените, то е ясно! По-долу ще видиш снимка на червена ограда. Но това не е обикновена снимка. Колкото и да не ти се вярва на пръв поглед, на нея има котка. Хайде...
Днес ще оправим настроението ти с няколко изключително забавни котки, които не са много наясно къде точно се намират!
Котките са способни на всичко! Доказваме го за пореден път!
всеки горд притежател на котка знае, че тези симпатични косматковци мразят водата. Къпането на котка е едно от нй-трудните мисии, които някога ни се е налагало да изпълняваме. Но един собственик на котка измисли начин как да изкъпе домашния си...
Бразилският артист Луис Роса ни показва какво би било, ако главните герои от любимите ни филми бяха заменени от котки. Брутално е!
Котките се имат за богове и правят каквото си искат. Ето и поредното доказателство!
Котките са си котки. Държат се като царе и никой нищо не може да им каже... дори и когато спят върху кактус или заловен престъпник!
В онлайн пространството се появи поредното фотошоп предизвикателство. Този път потребителите бяха призовани да "дорисуват" липсващата част от котката. Единственото, което им бе предоставено е една котешка глава, а всичко друго бе оставено на тяхното...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta