DIONA: "Мъжете под 30-годишна възраст не представляват интерес за мен!"

27.11.2022, 12:00

За връзките, изневерите и хейта!

   
 
DIONA: "Мъжете под 30-годишна възраст не представляват интерес за мен!"

DIONA е провокативна и не се притеснява да говори за секс, изневери, отношения с мъже и какво ли още не. А ние нямаме търпенение да разберем какво има да ни каже!

Ето какво разкри тя пред колежките от канала Peika&Jenite!

Здравей, DIONA! Разкажи ни какво ново има около теб.

В личен план нещата са много експалиращи, както винаги. Много съм се повлияла от ретроградната ситуация във Вселената. Все пак съм зодия Близнаци. В професионален план подготвям много парчета - основно поп фолк, но съм вкарала лека нотка на RnB. За съжаление, според мен, няма място за рапа у нас, тъй като хората предпочитат по-топлите ритми.

Запазиха ли се твоите първоначални фенове?

Мога да кажа, че моите успехи се дължат на хората, които ме подкрепят ,заради мен самата. Тези хора са причината да се развивам. Ако ме изоставят, няма да имам никаква реализация.

Как реагираш на хейта?

Много се забавлявам. Доста често влизам в словесни битки. Обожава, когато феновете ме подкрепят, но простотията искрено ме разсмива. Много обичат да пишат "Цена?” под снимките ми. Тогава обикновено им казвам да се свържат с фирмата, в която работя. Те рядко схващат тънката ирония, с която отговарям. Уил Смит казва "Разбира се, че ми пука какво мислят хората, зависи колко ми плащат”.

Според мен вече не ми пука, защото имам на какво да стъпя. Ако се бях провалила, оплюването щеше да е основателно. Аз смея да кажа, че гърбът на Галин, който имах зад себе си ми донесе голям успех. Правехме хитове, покорявах класациите - резултатите ставаха все по-високи, с което затварях все повече устите на недоброжелателите.

Самозабрави ли се?

Да, разбира се, всеки мнава през това. Осъзнах, че в такъв момент те забавят и другите. В този период сякаш получих шамар и осъзнах, че не трябва да забравям от къде съм тръгнала. Научих доста значим урок, от който имах нужда. Но така или иначе не взимам правилни решения, хаха. Трудно ми е да балансирам между Денислава и Диона. Трудно допускам хора до себе си, но направя ли го те остават завинаги, защото осъзнават, че моята същност е абсолютен антипод на сценичния ми образ.

Има ли мъж до DIONA?

Около мен има много мъже - хората, с които работя, макар и с хомосексуални наклонности, всички са мъже. В личен план е сложно, но не мога да кажа, че имам здрава връзка, в която да съм стъпила с двата крака. Мога да кажа, че има интерес. Не мога да отрека, че се радвам на мъжко внимание. Галин ми е казвал, че ако трябва да избирам между мъж и кариера, да избера кариерата. Все пак тя няма да се събуди един ден и да ми каже, че вече обича друга. Ако един мъж иска да бъде до мен, трябва да приеме това, с което се занимавам.

Какви уроци ти дадоха мъжете, с които си била до момента?

Най-често са ме учили на търпение, защото аз съм много експресивна и екстровертна. Винаги ми е било трудно да контролирам емоционалността. А мъжете знаят отлично как да се възползват. Много се раздавам, когато реша, че ми пука за някого. Ако някога се появи подходящия човек, трябва да сме много търпеливи, за да можем да се изтърпим. Трудно би било за един мъж да изтърпи това, на което съм подложена. В началото са пленени от обянието ми, но когато нещата се задълбочат, те не издържат на това напрежение. Виждат мъжкото внимание, насочено към мен и това не им понася. Мъжът до мен трябва да ми оказва подкрепа и да не се влияят от кариерата ми. Също така, мъже под 30-годишна възраст не представляват интерес за мен - не мога да разгърна пълния си потенциал до такъв човек.

Какво мислиш за днешните взаимоотношения?

В един момент любовта застива. За мен любовта има 3 компонента - страст, доверие и най-важният - уважение. Дори и страстта да отмине, всичко ще бъде наред, ако останалите два фактора са налични. По този начин е възможно да се изгради семейство. След 10 години брак вероятно няма да има повече страст. Затова смятам, че хората прибягват до изневери - доставят си страстта от друго място, но имат уважение към човека до себе си и се връщат при него. За мен изневярата вече не е предателство - тя е нещо съвсем нормално, ако имаш връзка с някого от 5-10 години. Аз никога не съм изневерявала във връзка, защото отношенията ми са били с продължение от 2 години. В последната си връзка сложих край, защото нямаше какво повече да науча от този човек - заедно деградирахме и грабехме един от друг.

Кои са тези твои качества, които смяташ, че карат мъжете да се връщат?

Много съм луда и забавна. Моята емоционалност ги влече. В същото време аз хем давам, хем взимам емоции. Търся си мъже, които да го правят с мен. Ще ми се да срещна мъж, който да е на моята вълна и да се разбираме на едно ниво.

***


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ