7 причини, поради които жените обичат да правят орален секс

15.11.2022, 15:16

Ще ти хареса и на теб!

   
 
7 причини, поради които жените обичат да правят орален секс

От наша страна ситуацията е ясна – свирката е най-доброто нещо, което може да ни се случи. Но дали на жените има харесва да го правят?

Оказва се, че на повечето – да! Ето и какво точно им допада в правенето на свирки!

"Защото обичам да получавам и би било гадно от моя страна да очаквам ентусиазъм там долу, ако не съм готова да нппарвя същото."

"Възбужда ме, кара ме да се чувствам секси. Обичам да усещам как той става твърд за мен. Това, ч емога да контролирам ситуацията е страхотно."

"Чувствам се под контрол... но най-важното е, че просто обичам да му доставям удоволствие. Приятелят ми в момента работи 65-70 часа седмично, физически труд. Той е изтощен, когато се прибере - вечеря, играе на компютъра 30-45 минути, след което се завлича в леглото. Той прави всичко това, за да не се притеснявам да работя, докато съм в университета."

"Няколко пъти седмично той получава свирка. Той е твърде уморен за секс, но това освобождаване му помага да спи и да поддържа нивата на стрес под контрол. Този сезон от живота ни скоро ще приключи и нещата ще се нормализират."

"Това е интимно и дълбоко удовлетворяващо. Харесва ми усещането да имам твърд пенис в устата си."

"Обичам да го смуча от мекота до твърдост. Толкова е вълнуващо да го усещам как расте в устата ми."

"Винаги съм се наслаждавал на усещането да доставям удоволствие на партньора си с орално, но едва през последните няколко години това прерасна в по-сериозен преврат. Наистина гледам само порно орален секс. Ако мисля за секс, то е за орален секс... Ако правя секс, (не винаги, но през повечето време,) си представям как му правя свирка. Това е моето желание номер едно в спалнята. Най-много обичам дълбокото гърло и всички останали екстри, които вървят с него."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ