Ето как реагират кучетата, когато им покажеш храна  10 Виж всички снимки

24.11.2021, 17:00

Както и ние!

   
 
<p><a href="https://www.instagram.com/rhiannonbuckle_petphotography/" target="_blank"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Рианон</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Бъкъл</span></span></a> е фотограф на домашни любимци, който обича да провокира своите модели с различни детайли, с които да взаимодействат. С новия си проект тя цели да ни покаже забавните физиономии на различни кучета в мига, в който зърнат храна. Получило се е страхотно, нали?</p>

Рианон Бъкъл е фотограф на домашни любимци, който обича да провокира своите модели с различни детайли, с които да взаимодействат. С новия си проект тя цели да ни покаже забавните физиономии на различни кучета в мига, в който зърнат храна. Получило се е страхотно, нали?

Източник: Rhiannon Buckle Photography

Рианон Бъкъл е фотограф на домашни любимци, който обича да провокира своите модели с различни детайли, с които да взаимодействат. С новия си проект тя цели да ни покаже забавните физиономии на различни кучета в мига, в който зърнат храна. Получило се е страхотно, нали?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta