Илън Мъск сложи легла и възглавници в конферентните зали на Twitter

08.12.2022, 16:00

Идеално!

   
 

Илън Мъск реши да инсталира импровизирани спални в офисите си във вторник вечерта, след като властите в Сан Франциско посочиха, че разследват жалба относно този ход на Twitter.

Twitter беше изправен пред интензивно разследване, след като се появиха съобщения, че Мъск е превърнал празни офиси и конферентни зали в зони за почивка, пълни с матраци и нощни шкафчета.

Часове след докладите, отделът за строителна инспекция на Сан Франциско потвърди, че проучва дали спалните нарушават градските разпоредби.

Представител на отдела за строителна инспекция на Сан Франциско казwа, че служителите трябва да се уверят, че сградата се използва по предназначение.

Според New York Post , говорителят на отдела Патрик Ханан каза в изявление:

"Има различни изисквания на строителния кодекс за жилищни сгради, включително тези, които се използват за краткосрочен престой. Всеки в Сан Франциско заслужава безопасно място за живот, работа, игра и сън и никой не е над закона.", заявява говорителят на отдела Патрик Ханан.

Мъск настоява останалите служители на Twitter да възприемат "хардкор" работна култура, докато се опитва да преработи сайта. Миналият месец милиардерът изпрати имейл, в който работниците, да се включат в неговия план или да напуснат компанията.

През ноември служителката на Twitter Естер Крауфорд беше снимана, докато почива в спален чувал в офисите на компанията.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ